Свързани новини

30.05.2021 13:25

Извадиха от нафталина хора от 90-те години и ги пуснаха да отвличат вниманието: Борисов

Видян 2100 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Извадиха от нафталина хора от 90-те години, от най-мракобесните времена и ги пуснаха да отвличат вниманието на обществото, биейки се по най-жестокия начин само с една партия – ГЕРБ. Да сте чули нещо от тях за ДПС или БСП, за „Да, България“? Те също са били в управлението“, посочи Борисов.


 


Служебното правителство се бие само с ГЕРБ. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с млади членове на партията.


Той допълни, че прогнозата, която е направил преди месеци, днес се е сбъднала и се потвърждава с пълна сила. Борисов не успя да намери логично обяснение защо 45-ото Народно събрание не успя да излъчи правителство, но направи предположение.


„Толкова пъти, когато сме побеждавали на избори, търсим партньори и коалиции за управление. Целта на парламентарни те избори е да се състави правителство и да се управлява. Преди нас също са го правили. Даже някой път третият мандатоносител е правил правителство. Едно толкова скъпо начинание, каквото са изборите, трябва да има финал. Ние сме за това изборите да са скъпи и да се провеждат по най-добрия начин, но не може да се правят избори през 2 месеца и да се харчат стотици милиони държавни пари. Резултатът тревна да е съставяне на правителство. Защо не съставиха правителство? Защото са искали са мръсните поръчки да ги направят главно от средите на БСП хора и на кандидат-президента Радев“, предположи лидерът на ГЕРБ.


Той се зачуди защо служебното правителство се „бие“ само с ГЕРБ.


„Не и с патриотите. Каракачанов свърши фантастична работа като вицепремиер и военен министър. Неговият статут беше като на Бойко Рашков. Колко пъти той стана и обвини хора от трибуната или по студиата? Правим аналог. По време на нашето управление той беше вторият човек в държавата. Извадиха от нафталина хора от 90-те години, от най-мракобесните времена и ги пуснаха да отвличат вниманието на обществото, биейки се по най-жестокия начин само с една партия – ГЕРБ. Да сте чули нещо от тях за ДПС или БСП, за „Да, България“? Те също са били в управлението“, посочи Борисов.


Той заподозря, че цялата сглобка е била да дойде служебното правителство, за да свърши мръсната работа.


„Виждате ги по места какви ги вършат. Това няма нищо общо с Конституцията и с това какво трябва да прави служебното правителство“, допълни лидерът на ГЕРБ.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.05.2021 22:23

    Амчи, ти какъв си бе киликанзер? Биологично, физиологично и ментално си един бабишкерник!Я бегай да си поливаш магнолиите.

  • 001 разплата 30.05.2021 16:03

    Този човек наистина е или идиот, или психически болен, или изпечен престъпник от най-висока класа, гърчещ се в агония от страх и паника, а най-вероятно всичко на куп, за да не може да осъзнае, че кражбите на стотици милиарди, продажбата и предателството към Родината и геноцида над българите осъществявани 12 г от него и бандата му приключиха. Винаги идва рестото!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате своите идеи и мисли

Днес може да изпитате повече свобода да изразявате