Свързани новини

30.05.2021 13:05

Бойко има абсолютен имунитет в лицето на Гешев: Рашков

Видян 3609 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Борисов няма основание да се опасява, че някой ще го задържи под стража, тъй като главният прокурор се обръща към него  с думата "шефе", заяви  пред БНР служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. В петък пред  Сашо Диков той обяви, че до седмица ще сезира държавното обвинение за действия на бившия министър-председател Бойко Борисов


„Вече не съм сигурен дали трябва да подавам сигнал с данни за бившия премиер до прокуратурата, защото това би било безсмислено”, каза Рашков пред БНР.  Той даде за пример работата на държавното обвинение по разследването за кюлчетата и пачките с евро, снимани в спалнята на правителствената вила Секвоя. По негови думи е можело да се установи откъде и кой е закупил златото, тъй като такива кюлчета се продават само в две банки у нас - Райфайзенбанк и Първа инвестиционна банка. Това обаче не било сторено. Според него нямало проблеми да се проследят и пачките с по 500 евро по техните номера.


Прокуратурата се опитва да спъва работата на МВР като образува като на конвейер множество досъдебни производства, свързани с работата на вътрешното министерство, посочи още Рашков.


В интервюто си за Диков  той разказа за своя среща с анонимен свидетел, който твърди, че Борисов го е заплашил с думите: "Имаш жена и деца, които няма да разберат дали не ядат твоето месо". На въпрос какви доказателства има

 


Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.05.2021 22:16

    Ай стига бе! Това недоразумение на генетиката Гешев да не е свещена крава? Избран е със съдействието на това правителство, чиито безобразия смайват дори дрогирани маймуни. Като не може да бъде отстранен по установени правила, може да бъде отстранен чрез протести. Тези цИгански криминали взеха този народ хептен за парцал.

  • 001 кулата се разпада от върха 30.05.2021 16:08

    Борисов е въвлякъл доста хора в престъпленията си, които ще потънат с него искат или не искат, рано или късно...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но