Свързани новини

29.05.2021 17:15

Ако ме арестуват, не е страшно: Борисов

Видян 8425 пъти | Коментари 13
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Служебното правителство се бие само с ГЕРБ”, оплака се бившият премиер Бойко Борисов по време на среща с млади членове на партията.
„Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, хляб, вода, не е толкова страшно”, обяви той. Коментарът му дойде в отговор на думите на шефа на МВР  Бойко Рашков, който се закани да сезира прокуратурата по отношение на Борисов.
„Да не се колебаят, ако ще идват - да идват по-рано, че после ще обикалям по страната. Ще срещнат съпротива. Да се примъкват там по техния си начин. На честни избори не могат да ни победят", закани се експремиерът.
"Никой не говори за нищо друго, освен ченгеджийските им номера. Вече мина една седмица, в която правителството и службите бяха обвинени в подслушване. До ден-днешен няма нищо реално, защото не е имало. Толкова се объркаха и паникьосаха, че трябва бързо да съшият нещо, да направят някакъв нов Костинброд. В желанието си това да го сторят ни нарекоха бивши хора, както са казвали чекистите в Съветския съюз и са унищожили целия цвят на нацията. Същото е било в България. Основният мотор на това е една мракобесна фигура, шеф на комунистическо следствие, изключително червен на червена диктатура, който плаши и създава страх. Трескаво искат да намерят нещо, с което избягат от това”, посочи Борисов.
„Да сте чули нещо от тях за ДПС или БСП, за Да, България? Те също са били в управлението“, изненадващо посочи лидерът на ГЕРБ.
"Така, като чувам ще кажат, че съм изял някой, Само това не са ми пришили. На филета", добави той по повод сигнал, за който Рашков съобщи пред Сашо Диков.

"Няма да им се плашите, целта съм аз, ще сложите после един портрет тук, ще


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Петров 29.05.2021 20:24

    ЗА КАНИБАЛА(БАЦЕ) СЪД!!!ЗАТВОР!!!ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ!!!

  • 007 Anonimen 29.05.2021 20:07

    До къде стигна да хленчи и търси помощ и закрила спасение от децата които не помнят какво минало има .

  • 006 Anonimen 29.05.2021 19:48

    Да го арестуват, но барабар с откраднатите милиарди!

  • 005 Anonimen 29.05.2021 19:24

    Искам да бъдете по-отпуснати, най-много да дойдат да ме арестуват, ще дойдете пред ареста, хляб, вода, не е толкова страшно. Ама нали сме в Европейския съюз, нещо там европейски норми на хранене в затворите, нали сме първи по качество на живот навсякъде, а глей ся-само леб и вода давали на затворниците? Баце ,не е толкоз страшно, нали видя какви синджири и окови сложиха на Иванчева, пък тя беше жена, а ти си баща на народа, не се излагай!

  • 004 Стоимен Толев 29.05.2021 18:18

    Долна Мутра, и затворът ще ти е малко!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

дева