Свързани новини

28.05.2021 11:45

Паргов: БСП трябва да представи пред обществото левия разказ за бъдещето на България

Видян 1517 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изключително важно е, в периода до 11 юли, БСП да съумее да представи пред българското общество левия разказ за бъдещето на България след десетилетното дясно управление на Борисов. Това каза председателят на БСП – София Калоян Паргов по време на третото заседание на XIV Конференция на Софийската градска организация.


„Това изисква от всички нас, не само да сме се поучили от грешките и пропуските, допуснати в предходната кампания, но и да сме мобилизарани да поемем или да участваме със сериозни позиции в управлението на страната. Анализите на районно, градско и национално равнище показват, че на парламентарните избори от 4 април БСП претърпя тежка загуба. За първи път през трите десетилетия след промените, и то след седемгодишен период в опозиция, левицата получи толкова съкрушителен резултат“, изтъкна той.


По думите му сега е моментът БСП да представи по-конкретно и експертно обосновано своите реалистични управленски виждания за развитие на икономиката, на здравеопазването, образованието, науката и културата, на социалната сфера, селското стопанство и т.н. „Да посочим пътя, по който България ще се придвижи от последно място по развитие в ЕС към по-горни позиции“, обясни Паргов.


„Очакванията са за нови управленски идеи и интелигентни решения, ефективно конкретизирани. И тази конкретна управленска програма още утре да може да я представим пред обществото. Времето на общите приказки изтече. Необходими са конкретни решителни мерки!“, каза лидерът на столичните социалисти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата