Свързани новини

27.05.2021 15:47

Байдън поиска от ЦРУ доклад за китайския корен на К19 до 90 дни, Тръмп излиза прав

Видян 4234 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След като стана известен докладът на американските служби, който доказва, че изпускане от биолаборатория в Ухан е причината за коронавирусната пандемия, а вече избран, президентът Байдън е наложил затъмнение върху него, както разкри Уолстрийт Джърнал, а 19 минути веднага го цитира, държавният глава официално поиска ново проучване от ЦРУ и другите 17 шпионски агенции.
Байдън нареди до 90 дни американското разузнаване да „интензифицира усилията си за изследване на първоначалния произход на коронавуриса, като натисне Китай да участва в цялото разследване”, цитират го Асошейтед прес и Гардиън.
Напомняме, че в кампанията за Белия дом през есента на миналата година бяха доказани финансовите облаги на семейство Байдън от свързани с властта в Пекин фирми от Поднебесната . Неясно за какви оказани услуги. Това беше допълнение към украинските лобирания на сегашния президент като вице на Обама и на сина му Хънтър, който си призна за поне 3,5 млн.долара от киевска фирма, на която е решен въпросът да не я разследва за измама тамошната прокуратура.
Байдън призна истинността на публикуваното от Уолстрийт джърнал, но посочи, че бил получил рапорта, за който е знаел още през декември 2020 г. – януари 2021 г. „по-рано този месец”.
Той бил съдържал „най-последните анализи за произхода на коронавируса”, но поискал от разузнаването да удвои усилията си за постигане на „дефинитивно заключение” как вирусът се е предал на човешките същества.
Това е изненадващо за Байдън, който като политик с дълъг опит е известен с бързите оценки и присъди, даже фактите да не са изобщо или докрай проверени. Прилаганият по китайския въпрос подход показва различен „аршин”.
В доклада, публикуван от Уолстрийт Джърнал се посочва отричаната досега като фейк и теория на конспирацията версия, че той вирусът изпуснат от лаборатория в Ухан. Това се доказва с факта, че най-малко трима от изследователите още през ноември 2019 г. постъпват в болница и са лекувани с тежка форма на заразата. КНР официално призна за


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а