Свързани новини

26.05.2021 12:11

Общинар прегази велосипедист на път край село Александрово

Видян 1247 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

16-годишен велосипедист от павелбанското село Манолово е загинал при сблъсък с лек автомобил Субару, каран от общинския съветник Зейнел Селяйдин, още едно момче е настанено с травми в казанлъшката болница, съобщи кметът на курортната община Исса Бесоолу, предаде Монитор.

Трагичният инцидент е станал малко след 21,30 часа на 25 май на около 200 метра по шосето от село Александрово към Подбалканския път. Загиналият и ранения са употребили алкохол преди да подкарат колелетата, нямали са светлоотражателни жилетки и са правели „осморки“ по асфалта. Пред тях се е движело още едно момче с велосипед и каруца, теглена от кон с трима пътници в нея. При проверката пътните полицаи са установили, че цялата група минути преди това е било в една от кръчмите на Александрово, в каруцата имало няколко тарги с бира. Каруцата не е била боядисана с жълт цвят, няма задължителния регистрационен номер, никой от возещите се с нея не е бил жилетка, коментира още Бесоолу и напомни, че още през миналата година е подписал заповед, с която забранява подобни превозни средства да използват главния път след 20 часа.

Водачът на леката кола  не е имал никаква възможност да спре, видял е велосипедиста буквално в последната секунда, проверката не е установила алкохол в издишания въздух. Образувано е досъдебно производство, до късно през нощта е бил извършван оглед на местопроизшествието.

Около час по късно на казанлъшкатаулица „Петко войвода“ самосотятелно е катастрофирал таксиметров автомобил, чийто подпийнал водач не удържал волана и последователно го блъснал в стълб и ограда на детска градина. При ударите са пострадали двама от клиентите на копърката.С преплетен език  бакшишът провал да „обясни“ на пътните полицаи, че катастрофата била заради внезапно изскочило на улицата куче.


Снимка: Пресс ТВ - Казанлък



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Българското футболно първенство е 30-о в света по сила

Българското футболно първенство е 30-о в света по сила

Българското футболно първенство (Първа ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне