Свързани новини

23.05.2021 13:17

Плевнелиев е забравил закона: Главсекът на президента

Видян 2642 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Държавният глава не получава такава информация (за подслушване ). Такава имат главният прокурор, министър-председателят и министърът на вътрешните работи. Това е заявил Плевнелиев в НОВА!


За съжаление това е нивото на представителите на ГЕРБ - манипилативни приказки и тотално непознаване на законодателната рамка. Съгласно законите за ДАНС, ДАР и Военно разузнаване, на президент, председател на Нардно събрание и министър-председател се предоставя една по обем и съдържание информация. Според Плевнелиев законите в държавата е трябва да се спазват и информация да се предоставя само на министър-председателя.


Няма да коментирам ситуацията с посреднощното изнудване на Държавен вестник според Плевнелиев (ЗИД на ИК беше приет на 29.04, а беше публикуван в ДВ на 01.05.2021г.), а само ще напомня, че изнудване е имало в случая когато в един ден се приеме закон, подпише се указ и се публикува в Държавен вестник. И това е сътворено от Плевнелиев", напомни Димитър Стоянов - главният секретар на президента.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.05.2021 16:05

    ТОЗИ Е ТОЛКОВА ГНУСЕН И ПРОТИВЕН...БЕЗ АНАЛОГ...САМО БИКОВ ГО КОНКУРИРА.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Имате безброй много идеи

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде