Свързани новини

20.05.2021 09:45

ГЕРБ сега пищят, но през 2009 г. и те правиха тотална чистка: Йордан Цонев

Видян 4298 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 1.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Част от кадровите промени, които служебното правителство прави в администрацията, са наложителни, като пример за това е смяната на областните управители. Това коментира в студиото на „Тази сутрин“ зам.-председателят на Движението за права и свободи Йордан Цонев.


„ГЕРБ, да се изразя на малко по-свободен език, пищят от тези кадрови промени. Да им напомня, че през 2009 г. те направиха тотална чистка на държавната администрация (…) Администрацията, която осигури влизането на България в НАТО и ЕС – ГЕРБ я изчисти“, подчерта той.


ДПС следят процесите, като по думите му „има и реваншизъм, но има и някакви по-скрити интереси“. „Не е тайна, че министрите от икономическия екип са от кръга „Капитал“. Те са с прекрасно образование, с прекрасни знания, но едно наум имаме. Принадлежността към този кръг води до определен тип действия, които не са съвсем чисти“, заяви Цонев.


По думите му в момента десницата представлява „поредното ребрандиране на политико-олигархичния кръг „Капитал“ на Иво Прокопиев и Иван Кръстев“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Тодор 21.05.2021 14:59

    Да, но през 2009 г. са сложени хора, които са управлявали повече от 10 години с капацитет на експерти, докато сегашните са хора, които са прости, без ден трудов стаж и верни на кръга "Капитал" и олигарси като Васил Божков и Иво Прокопиев!

  • 001 Ашколсун 20.05.2021 10:55

    Хайде да не се прави на дисидент, министерствата на земеделието и околната среда всички знаем, че от десетилетия ДПС си ги пази.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне