Свързани новини

19.05.2021 14:34

МВР няма право да пребива: Рашков за насилието на протестите

Видян 2526 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Разгласяване в полза на кои партии е имало търговия с гласове на последните избори, прекратяване на своеволното полицейско насилие, без повече престъпници с пагони. Такива заявки даде служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Той говори в Пловдив, където бяха задържани шеф на районно управление и още шестима полицаи за участие в престъпна група.
"Не мога да приема ръководител, който е гледал как пребиват младежи в центъра на София, под колоните на Министерския съвет. Трябва да изкореним това. Ще взема най-строги мерки. Законът е разписал какви са правата на полицейските служители, никъде не пише, че могат да пребиват децата в центъра на София. Докато съм министър ще бъда безкомпромисен", каза Рашков. Днес той смени директора на СДВР Георги Хаджиев. Поста зае старши комисар Антон Златанов.
Служебният вътрешен министър отново коментира и лъжливите новини за чистка в системата на МВР, като за пример какво е чистка даде началото на периода на Цветан Цветанов като вътрешен министър. "Когато идва като министър, той е извикал всички регионални директори в София и им е разпоредил всеки да си подаде оставката, той да реши на кои да приеме и кои да останат. Избрал си удобните, а всички останали са освободени".
Водят се дела за търговия с гласове на последните парламентарни избори, съобщи Рашков. "Мога да кажа, че има такива данни за партии, които се ръководят от известни лица, които бяха с огромни политически амбиции. Ако прокуратурата не ги обяви, за да ги разпространи журналистическата гилдия и да можем да


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец

Днес идеите ще идват от далечни места

Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от