Свързани новини

19.05.2021 12:12

КПКОНПИ с нови искове на стойност над 2 млн. лева

Видян 2012 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На свое редовно заседание, проведено днес, 19.05.2021 г., КПКОНПИ прие решения за внасяне на искови молби в окръжни съдилища в страната на стойност 2 206 795, 48 лв. В цената са включени и 5 недвижими имота.


В Софийския градски съд се внасят две искови молби. Едната е срещу Николай Арабаджиев и е на стойност 517 384,05 лв. Той е с обвинение от прокуратурата за измама.


Срещу Михаил Динх се претендира имущество на стойност 398 912,99 лв., като в цената са включени и два недвижими имота. Той е обвинен от прокуратурата за това, че е участвал в група за подправяне на лични документи, сканиращи програми и пластики, издадени от български и чужди банкови институции, за които е знаел, че са предназначени за подправка на платежни документи. Повдигнато му е и друго обвинение - за избягване на плащането на данъци в особено големи размери.


За участие в същата група за подправяне на лични карти и програми от банкови институции, е повдигнато обвинение и на Тихомир Ганев. След уведомление от прокуратурата, КПКОНПИ е започнала проверка и е установила значително несъответствие в имуществото му. Срещу него се внася иск в Окръжен съд – Варна на стойност 720 312,23 лв., претендират се и 3 недвижими имота.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на