Свързани новини

14.05.2021 14:58

ДФЗ взе уволнената шефка на БАИ?

Видян 5995 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уволнената от шефското място в Българската агенция за инвестиции (БАИ) Десислава Трифонова още вчера е била назначена на нова друга блага държавна служба в Държавен фонд Земеделие.

Това се разбра от фейсбук публикация на активиста на "Изправи се! Мутри вън!" и кандидат-депутат от формацията Светослав Трайков, предаде OFFNews.bg.
Според източници на медията Трифонова наистина се е върнала на работа в ДФЗ в деня на уволнението си от БАИ. Това е станало възможно благодарение на разпоредбите на Закона за държавния служител. Трифонова се е водела "командирован служител", докато е обикаляла от министерство на министерство и съвсем законно можела да се върне на старата си длъжност.
Бaщaтa на Дecиcлaвa – Цвeтaнчo Трифoнoв е известен с това, че за цялата си кариера нямаше един ден като редови магистрат, а през цялото време е бил шеф на районните съдилища в Кнежа и Козлодуй. Дипломата му по Право от СУ е издадена 4 месеца след като той вече е бил назначен за шеф на съда в Кнежа. Преди да стане шеф на съда, Цветанчо е работил като подземен шлосер в Мадан и електротехник в Кнежа, разкри преди време Медиапул.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 16.05.2021 20:27

    Разгоря се лобистки скандал.Време беше Калинките които помагат на ГЕРБ да бъдат отстранени .

  • 003 Anonimen 14.05.2021 18:56

    Борисов, виж си некадърните нагли калинки! Братът на тази високоплатена кукувица бил човек на ДПС и скачал от пост на пост все по-високо по всички служби.....боже пази България!!!

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 14.05.2021 16:24

    Щом левия тротоар Дончев и Бико Томов сверепеят и злобеят, значи правилно са ги е шътнали. Ама не чувам да реват за калинка” Десислава Трифонова с 38 000 лв. заплата! Що ли ? Защото на мига беше назначена в Държавен фонд „Земеделие” на 13 май със заповед на шефа на ДФЗ Васил Грудев, който е следващият на мушката за уволнение, и от където тръгва шуробаджанашката й кариера !!!

  • 001 Anonimen 14.05.2021 15:30

    Ами...способните калинки нямат проблем да прелитат от министерство на министерство.Интересно-за какво е учила тази способна дама?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева