Свързани новини

13.05.2021 13:49

Като видях как изглежда Пилето, реших, че повече няма да сме роби: Павел Стоименов

Видян 4421 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Никога не бях виждал Иван Ангелов-Пилето през живота си. И като го видях по телевизията, като видях неговата арогантност и как постави цялата държавност на най-ниско ниво, си казах - ама този ли ни заплашва нас? Няма повече да сме вече роби".

Така обясни един от най-големите зеленчукопроизводители Павел Стоименов решението си да се яви в парламентарната комисия по ревизията на правителството на Бойко Борисов в предаването "(O)позиция", съобщава Сега.

"Бях шокиран от поведението на Ангелов. Как за проблем с един камион с яйца на границата ще се обадиш веднага на премиера?!? При такива проблеми се обаждаш първо на търговското ни аташе в Турция, после в търговските камари, въшното министерство... Вие вярвате ли, че за един камион с яйца, ще се обадите на премиера? Има нещо друго тука. Защо Ангелов казва тези неща? Или е много глупав, а това не е така - този човек има много голям бизнес и е бил добре не само с това правителство, но с други - при Първанов например, или просто е използвал техните имена. Няма партия, която да е била на власт, и той да не е използвал нейното име. 98% от българския бизнес няма връзки с властта. Само 2-3% имат, и те не биха го казали публично. А този човек си го говори. Според мен това е Троянският кон на нашето правителство на най-високо ниво", каза още Стоименов.

Той лично се е сблъсквал с картела в земеделието в Южна България. "Тази организация, която се е нарекла Г-8, и олигарси като Ангелов мачкат всички малки фермери. Те решават какви ренти да се дават. Този господин /Ангелов/ е на входа и на изхода. И за да вземе от Г-8, а те да не фалират, трябва да



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби