Свързани новини

12.05.2021 17:46

Избори, разкрития и укрепване чакаме от служебния кабинет: Радев

Видян 4530 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 „Политически неутрални професионалисти, доказани администратори и експерти, свободни предприемачи и изразители на общественото недоволство”, така президентът Румен Радев описа новият служебен кабинет при официалното обявяване на състава му. „В него влизат хора от левицата, центъра и десницата”, подчерта той. „Вярвам, че демократичното единодействие на личности от разни хоризонти ще ни изведе по пътя към демократична, достойна и просперираща България”, каза още той.
„В тази обстановка пред този служебен кабинет стоят важни задачи – да гарантира нормалното функциониране на държавата, да осигури честни избори, обявявайки война на купения вот, да разкрие истинската картина за състоянието на държавата и да направи крачка към укрепването на държавността, да даде увереност на българите, че страната може да се управлява почтено, прозрачно и отговорно” изброи Радев.
 Според президента съставът на служебния кабинет “доказва онова, което за съжаление не бе постигнато в 45-ото Народно събрание – че е възможно демократи от различни цветове да надмогнат овехтели разделения и червените линии по между си, да се обединят около каузата за свободна и справедлива България“. „Вярвам, че демократичното единодействие на личности от разни хоризонти ще ни изведе по пътя към демократична, достойна и просперираща България”, каза още Радев."
Служебният шеф на МВР Бойко Рашков също се присъедини към целите за


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.05.2021 11:48

    Именно - РАЗКРИТИЯ за зулумите на банкянския ГЪЗ башибозук!

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп