Свързани новини

11.05.2021 13:52

Започва ремонт на над 4 км от пътя между Владая и Даскалово

Видян 2260 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Започва поетапен ремонт на 4 км от първокласния път I-1 в отсечката между жп гара „Владая“ и пътен възел „Даскалово“ (от км 282+485 до км 286+865) от утре - 12 май 2021 г. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). В първия етап ще се работи в около 3,4 км участък от жп гара Владая до кръстовището за Рударци и Кладница в с. Драгичево. За изпълнение на ремонтните дейности ще бъде ограничено движението в платното за София като трафикът ще преминава двупосочно в платното за Перник. След завършването им в средата на юли работата ще продължи в платното за Перник, а движението ще се прехвърли в ремонтираното платно за София.


За улеснение на трафика и ограничаване на възможностите за образуване на задръстване на кръстовището в с. Драгичево ще бъде забранен левият завой за Рударци. Обходният маршрут за пътуващите към с. Рударци е през пътен възел „Даскалово“ или през центъра на с. Драгичево, където може да се обърне посоката на движение. Необходимо е шофьорите да карат внимателно като следват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта до 50 км/ч.


Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите, които ежедневно пътуват между София и Перник, да ползват автомагистрала „Струма“, като алтернативен маршрут на първокласния път през Владая.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на