Свързани новини

11.05.2021 18:20

За първи път въздръжали се в ГЕРБ: по свалянето на кметовете като партийни вицета

Видян 5837 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В ГЕРБ не всички са ЗА. Това е новината от „пленума” на управлявалата до следобед във вторник партия. Бургаската организация гласува „въздържали се” при вота да бъде ли свален като заместник-председател на ГЕРБ кметът на града Димитър Николов, който е и шеф на местната структура. Двама, но неясно „против” или „въздържали се” гласуваха срещу снемането на Йорданка Фандъкова като партийно вице на Борисов, въпреки че тя не е шеф на местната структура. Само напомняме, че ГЕРБ-София изкара 2 пъти по-малко гласове на парламентарните избори от Фандъкова като мажоритарен кандидат за кмет година по-рано.
От хората, основали ГЕРБ преди 15 години, освен първата дама на партията, от ръководството бе отстранен и човекът, който е домакин на учредителната сбирка в офиса си в Бакърена фабрика – Красимир Велчев. И при него причините не са известни. От Изпълнителната комисия абсолютно заслужено отпада и МенТа Стоянова, но тя е заменена от сина на своята най-добра приятелка Иван Тотев, така че „бизнесът остава на тяхната улица”. Пламен Нунев – русенският лидер на партията, който още веднага след изборите подаде оставка, също е аут.
В новото ръководство като вицета на Борисов влизат Томислав Дончев и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 12.05.2021 10:38

    Всичко, което не трябва да бъде един премиер е събрано на куп в ББ - неграмотност, престъпен и бандитски бекграунд, нечовешка алчност, рядка жестокост и отмъстителност, липса на елементарна човещина, непрекъснато говорене на неистини, сиреч непрекъснато лъже, грижа единствено за собственото си благополучие и обогатяване за сметка на народа и неговото безскрупулно изтребване чрез мизерия и липса на всякакви грижи, унищожаване на държавността и незачитане на Конституция и закони, корумпиране на всички възлови позиции с държавни пари с цел слугинаж и собствено оцеляване във властта, укриване на действителното положение на всички показатели на българите и България, произвеждане на себеподобни неграмотници и престъпници в значими бизнесмени посредством кражби и корупционни схеми.....

  • 002 Anonimen 11.05.2021 18:42

    И двете му вицета на Мутрата са същите крадци и са за съд и пълна конфискация. Толкова щети и отклоняване на милиарди от общинските съвети са нанесли, толкова олигарси на Мутрата са обслужили в ущърб на общините и данъкоплатците, че е задължително да им се търси отговорност и справедливи и строги наказания

  • 001 Anonimen 11.05.2021 12:09

    Болен мозък! "...Аз направих недопустими грешки, които за радост се отчитат като успехи сред нашите евроатлантически партньори“ Болен човек, който искаше да разболее и умори цялата нация! Урод!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни