01/03

Свързани новини

09.05.2021 18:05

Русия с парадна премиера на С-400, роботанкове, ракетата Искандер-М и бронираните машини Тайфун

Видян 3851 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повече от 12 000 войници и офицери и 76 самолета и хеликоптера, които демонстрираха висш пилотаж и изрисуваха руския трикольор в небето над Москва, макар мрачно и дъждовно, със затруднена видимост и условия за летене, бяха само малка част от атракциите на тазгодишното издание на Парада на победата. След речта на президента Путин, който за пореден път обясни, че народ от победители няма как да бъде изнудван, нито заплашван, нито пък ще позволи да бъде принизен приносът му за победата над нацизма, пред зрителите бяха показани премиерно някои от най-коментираните образци нова бойна техника, с които беше ударно преоборудвана втората най-силна армия в света.
Зад Знамето на Победата, развято над Райхстага в Берлин на 1 май 1945 г., седмица преди подписването на окончателната капитулация на Третия Райх, и легендарните танкове Т34, се понесоха 190 единици военно оборудване от най-ново поколение.


 


Сред тях са T90M Proryv и T-14 Armata. Това са новите танкове на въоръжение в руската армия, редом с бойните машини Kurganets-25 и амфибиите Boomerang. Голям интерес предизвикаха робо – танковете Uran-9, които са автономни, непилотирани в кабина, а с дистанционно управление и вече минаха бойно кръщение в Сирия.
Typhoon-PVO, на снимка 3, също бяха показани за първи път публично – това са елементи от противовъздушната отбрана, редом с добилите световна известност комплексни системи S-400, които обезвреждат самолети в радиус от 400 км и ракети в радиус от 60 км и също минаха по Червения площад.
Като произведение на изкуството определя RT балистичните системи Iskander-M с малък обсег на ракетния удар и с удивителна и непозната досега точност.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.05.2021 21:34

    Да споделя... Днес в предаването по БТВ беше гост уважаемия г-н Миков бивш от БСП по теми за коментар при водещата бе в много притеснителен вид доста зачервен на фона на другите участници.При коментара за земеделски бизнесмен който декларира милиони годишен оборот бил дал някякви пари за данък спокойствие, г-н Миков реагира че веднага да се провери от къде са му парите. Г-н МИКОВ друг път ако се явявате по ТВ се подгответе или се информираите по темите иначе звучеше много милиционерско разсъждението Ви .А по повод външният Вивид навремето г-н Борисов каза да намалиш бирата.Приемаме че може и това да е причината за вашето изсказване.

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп