Свързани новини

07.05.2021 20:05

Продадох с печалба дарените фурми, не помня дали резиденция Студена е моя концесия: Иван Ангелов - Пилето

Видян 42934 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Продадох с печалба фурмите" , призна пред парламентарната комисия по ревизията на управлението на Борисов 3 собственикът на Градус Иван Ангелов за плодовете, които уж бяха дарени на България от ОАЕ, вместо маски, та да помагали срещу коронавируса, та прелетяха с финансиран държавен полет, начело с икономическия министър тогава Ем. Караниколов - само преди година. Досега не се знаеше къде са отишли, смяташе се, че са в склад на Българския червен кръст. Ето къде. След като той осъзна какво е изтърсил, започна да се оправдава, че всъщност трябвало да направи справка, защото било минало толкова много време, че може и да не си спомнял добре. Амнезия получи и когато Мая Манолова, председател на Комисията, го попита вярно ли е, че има 30-годишна концесия за резиденция Студена, където според показанията пред органа на бизнесмена Илчовски в сряда, е бил навиван да пусне фиктивни фактури за измама на пенсионните фондове и да предаде бизнеса си на ГЕРБ. От друга страна, той се хвана в капана на друг депутат, който пита дали не е правителствена резиденцията и по каква причина е бил чест гост там тогава, та обясни, че не е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 справедливост за всички 08.05.2021 14:36

    Като неграмотната крадлива Тиква залага на неграмотни мангали и ги прави мултимилионери с крадените от народа пари се стига до такива комични ситуации. Не слугата Гешев, а Народен ще свърши перфектната работа

  • 006 Един интеЛЕГЕНт от шоплъка 08.05.2021 11:41

    Цитат: "...не помня дали резиденция Студена е моя концесия: Иван Ангелов - Градус". Тия наглеци ама вече наистина се насраха от наглост и гьонсуратлък! Тотален бойкот на продуктите на Градус! Само му вижте наглата "поетична" физиономия!

  • 005 Anonimen 08.05.2021 06:42

    До 02 ,не капитализъм ,а бандитизъм по съветски модел.Комсомолци ,комунисти и пионери не са пускали властта за една секунда.Думата лустрация за тях е ,като чума.Които пост социалистически страни ,малко поне я приложиха,доживяха и до капитализъм.

  • 004 Anonimen 07.05.2021 21:59

    И тОз е циганин.Осрахте името българин, мамито ви маймунска. Кръстете територията Чингинестан и се гледайте рахата!

  • 003 иВан Гог-ов 07.05.2021 21:58

    Заради тоя на снимката,преди 5 години премиера "нареди",та изтребиха всичките пилета в България, без тези на фирмата "Градус". Заради тия чувствителни сини джуки, не ям пилета от тогава!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв