Свързани новини

07.05.2021 18:44

Машината на ГЕРБ контролира всичко: Илчовски

Видян 2784 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дал съм документи, за да може да заработи комисията. Ще дам видеоклип. Много хора ще могат да започнат да говорят през следващите дни. Никой не можеше да говори. Всичко беше напълно контролирано от машината на ГЕРБ. Достатъчно е да се докажат финансови престъпления. Оттам нататък ще могат да се разплитат нишките. Има обществен интерес. Тези хора, управляващите, бъркат в джобовете на всеки един човек", каза агробизнесменът Светослав Илчовски когато най-накрая взе думата по време на второто му изслушване в комисията по ревизия на управлението през последните 10 г., съобщава Дневник. На заседанието на комисията присъства и Иван Ангелов- Градуса, който седи точно до Илчовски.

След поредното създаване на хаос в залата, където заседава комисията по ревизия на управлението през последните 10 г., председателката Мая Манолова повика представители на НСО. Целта е да се въведе ред в залата. Парламентарната група на ГЕРБ е застанала зад гърба на бизнесмена Светослав Илчовски. Представителите й пред микрофоните непрекъснато говорят и не дават думата на Илчовски.

След като най-активен в тази роля в началото на заседанието бе Маноил Манев, след това функцията му иззе Димитър Главчев.

Председателят на комисията Мая Манолова не успява да овладее ситуацията. Депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев иззе ролята на колегата си Манов и непрекъснато призовава от микрофона да се даде думата на бизнесмена Иван Ангелов. Той също се опитва да вземе думата макар това да е против правилата на работа на комисията.

Ако се наложи ще стоим до среднощ, но няма да провалите заседанието, обяви Манолова. Тя призова НСО, ако са в сградата и не са абдикирали от задълженията си, да дойдат в залата.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 07.05.2021 20:48

    31 години капитализъм, 31години грабеж, разруха и геноцид.

  • 002 Anonimen 07.05.2021 19:01

    НА ЖИВО! Илчовски се появи в НС с охрана на НСО. От ГЕРБ правят всичко, за да отклонят изслушването му /обновява се/ https://frognews.bg/novini/ilchovski-poiavi-ohrana-nso.html Проф. Гечев от БСП обаче контрира: Искаме да разберем какво са правили държавните институции. Ние се занимаваме със щети на бюджета на България. Няма защо да губим време. Мая Манолова уточни: Гражданите искат да знаят кой е допуснал сградата на „Алепу“. От вашите колеги имаше нападки, че аз имам връзка с това. Нищо не трябва да се крие, всичко трябва да се изясни. Всички депутатите от ГЕРБ влязоха в залата и се подредиха зад Илчовски: Илчовски: Донесъл съм снимки от Ница и Монте Карло. Бях с този господин, казва се Иван Ангелов, който ме покани само с една цел, да съставим документи с фиктивен оборот. Помоли ме от името на премиера. Донесох снимки на комисията, за да докажа, че съм бил с този човек. Ще предоставя една молба на премиера, да снимам едни известен банкер – собственик на банка. Беше ме поканил в най-хубавия хотел в Монако. Това се случва през май 2017 година. Аз винаги си оставям козове д джоба. Имам свидетели, ще ги заведа в прокуратурата. Машините за напоителните системи ги продадох на 1/3 от цената на г-н Ангелов. Той ми казва: „Аз много съм се борил за тази власт“. Сега ще ви предоставя и видеоклип. Никой не можеше да говори. Всичко беше контролирано от машината на ГЕРБ. Достатъчно е да се докажат финансови престъпления. Ще видите, че на самото дружество е надвишена цената. Не съм дошъл само аз да се жалвам. Тези хора бъркат в джоба на всеки един човек. Купуваш си акции на 100 лева, а те струват 50. Години наред прокуратурата трупа доказателства срещу вас, обърна се той към ГЕРБ. Имам един приятел, на който сте му искали 10 процента. Не бойте се, и той ще каже. Г-н Ангелов пусна сигнал срещу мен. Искаше да ме вкарат по бързата процедура да ме почнат. Софийска прокуратура ме измъкнаха от лапите на мерзавците. Видяха, че съм честен човек. Многократни са сделките – около 60-70 милиона за няколко месеца кухи обороти. Тази година е била с най-голям оборот на компанията. Излезе премиерът и вика, че фирмите ще получат грандове. Като видите кои са получили грандовете за фирмите за ковид кризата- това е подарък. Главчев опита да прекъсне разговора, като поиска Иван Ангелов да говори. Депутатите му възразиха: ""Г-н Главчев, изключете си микрофна".

  • 001 НА ЖИВО! Илчовски се появи в НС с охрана на НСО. 07.05.2021 18:57

    НА ЖИВО! Илчовски се появи в НС с охрана на НСО. От ГЕРБ правят всичко, за да отклонят изслушването му /обновява се/: Цялата група на ГЕРБ се подреди зад Илчовски Бизнесменът Светослав Илчовски влезе в парламента с охрана на НСО. Очаква се той да продължи разказа си за натиска от страна на управляващите в комисията по ревизиия. https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/76442977779

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион