Свързани новини

04.05.2021 14:05

Слави разобличи лъжи

Видян 7375 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Тъй като силата е в истината, ще ви кажа каква е разликата между истината и лъжата.
ГЕРБ и техните медийни слуги продължават да тръбят, че бързото обнародване на промените в Изборния кодекс е “грях, срамота, светотатство”.
Нека припомним на коалицията ГЕРБ-СДС-Любен Дилов-син (последният е някакъв вариант на котката на Шрьодингер - хем не е от ГЕРБ и СДС, хем е) какво се случи 10 дена преди президентските избори на 6.11.2016 г.:
Следете датите. На 21.10.2016 г. в активен изборен период е внесен общ Законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Дадени са три дни за предложения между първо и второ гласуване. Законът е приет на 26.10.2016 г. След Указ на президента Плевнелиев от същия ден - 26.10.2016 г., промените са обнародвани в брой 85 на “Държавен вестник” от 28.10.2016 г. А седмица по-късно по новоприетите правила даже се произвеждат избори! Грях, срамота, светотатство?
Десислава Атанасова от ГЕРБ твърди, че благодарение на “новите варвари” (сред които явно сме и ние от “Има такъв народ”) за първи път за една нощ е приет и обнародван нов Изборен кодекс.
На Десислава Атанасова, самоопределила се навремето като “тежката артилерия на ГЕРБ”, й припомняме, че измененията в Изборния кодекс са приети на 29.04.2021 г., а са обнародвани на 01.05.2021 г. Явно Десислава Атанасова е имала дълга нощ.
Вчера, на втората пресконференция на ГЕРБ, Тома Биков, който навремето щеше да вкарва Бойко Борисов в затвора, заяви следното: “Не знаем на какви критерии трябва да отговарят членовете на ЦИК, които президентът ще назначава по негови собствени усмотрения.”
Нова лъжа. Напомняме на Тома Биков да прочете, че в чл. 50 на Изборния кодекс се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Кака Милка 05.05.2021 11:01

    И аз не вярвам вече на никакви думи.Дела трябват и то такива дела,които дават добри "плодове".

  • 002 иВан Гог-ов 05.05.2021 02:29

    Аз на думи не вярвам!Казано е толкова мъдро, че никой не може да го надскочи: По делата им ще ги познаете! А Слави само теоритизира, но "ИТН" нищо добро за България не постигнаха, за реална промяна на изборния кодекс. Единствената реална, но вредна за Бъглрия промяна е, че се свали лимита за броя на избирателните секции, което ще облагодетелствува само гласуващите български помаци в Турция! Не се прие закна , да се прочисти избирателния списък от „мъртвите души“, които са между 400,000 и 750,000 ! И всеки път "гласуват" дружно за ГЕРБ и за ДПС! "ИТН" се отказаха( защо???) от нещо за което уж се бориха с години, чрез референдуми, от мажориталрната система?!? Партия "ИТН" с НИЩО НЕ допринесе да се подобри с каквото и да било "новия" избирателен кодекс! Всичко си остава същото и независимо, какво дрънка Слави, все още всичко е в полза на ГЕРБ и ДПС."Плодове" се опита да 'посее', но 239 от останалите депутати не му позвлиха да 'отгледа', Единственния Достоен Мъж в Парламента за сега, Господин Велизар Енчев.Той се опита,но сам, без НИКОЙ да го подкрепи, да направи положителни промяни в Изборния кодекс! Другите "патерични партии" се правят на 'дисиденти', но единственото нещо, което направиха е да наливат 'мътна' водица в мелницата на ГЕРБ и ДПС! По делата им ще ги познаете!

  • 001 Anonimen 04.05.2021 19:09

    А така Слави.На този шопар дето грухти по цял ден по телеканалите само бой по тиквата.Не знам да има в ЕС друг премиер да е осъждан за лъжа.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и