Свързани новини

01.05.2021 08:43

БСП- Бургас с автошествие срещу екостикерите на депутата си Кънев

Видян 5222 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Социалистите организират автошествие срещу въвеждането на незаконните екостикери, които ще повишат цените на Годишните технически прегледи и ще утежнят семейния бюджет на стотици хиляди български семейства.
"От червените редици недоволстват от въвеждането на стикерите, защото всичко може да бъде само електронно и да се спестят около 300 милиони на държавата и гражданите.
От партията дори са ядосани, че в схемата за въвеждането на тези стикери е замесен и техният депутат  Петър Кънев, чиято печатница е била и единствен кандидат за печатане на стикерите. Според социалистите става дума за задкулисна сделка между техния депутат и ГЕРБ, която ще бъде на гърба на народа.
Бургаските социалисти се събират на автошествие срещу стикерите в 10 ч. на паркинга на Метро и призовават всички бургазлии да се включат срещу това безобразие......

Ех, 1-ви май ми е като 1-ви април. За съжаление, в горенаписаното единственото вярно е, че БСП-Бургас организира автошествие.
"Опозицията" няма смелостта да попита в собствените си редици защо не се защитава интересът на гражданите, а се обслужва личният интерес на депутата от БСП и пръв довереник на Корнелия Нинова - Петър Кънев.
Ние ще плащаме стотици милиони, за да може Корнелия да помечтае още малко да стане премиер в правителство на националното спасение", коментира Дончо Златев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 02.05.2021 22:12

    В БУРГАС НЯМА СОЦИАЛИСТИ , А САМО КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА! ВСИТЕ СА КОМПЛЕКТ С ГРОБ.И НЕ ПРОТЕСТИРАТ АМИ ЛАПАТ С ДВАТА КАРБУРАТОРА.ЗАТОВА БУРГАС ИМ ДАДЕ 2 МАНДАТА ОТ 16....ХХАХАХАХАХ!ТУК НОМЕНКЛАТУЛАТА НА БАЙ ТОДОР И ЛЕЛЯ КУРИ Е АУУУУТ.

  • 001 Anonimen 01.05.2021 14:18

    Ами да не бяха гласували за него ,вместо сега да правят автошествие.Цирк!Шест мандата депутат,ей сега може и министър да го направят,например на транспорта.Що за лицемерие-протестират,пък гласували за него!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще