Свързани новини

29.04.2021 23:04

Шизофренията на бг властта е лъжлива, неразбираема и предизвиква съжаление: Пиарът на Путин

Видян 7170 пъти | Коментари 4
Гласували 4 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна
"Дразнеща. Будеща съжаление. Неразбираема. Шизофренична е позицията на българските власти, които изказват голословни обвинения срещу Русия. Те звучат много сериозно, произнесени като обвинения в двустранните отношения, а са глупости. Лъжа. Бият по тях самите. Такива държави трябва да знаят, че за подобни неща има последствия. Лагерът на младоевропейците от години демонстрира враждебност към Русия. Основните, системообразуващите държави в ЕС, слава Богу, имат балансирана и трезва позиция", заяви в най-авторитетното коментарно предаване на Първи канал на руската телевизия Голямата игра Дмитрий Песков, който е прессекретар на президента Путин, а преди това - виден дипломат, специализиран в балканската тематика. Водещият Вячеслав Никонов - влиятелен депутат от управляващата партия, който е народен представител вече 28 г. и е внук на дългогодишния съветски външен министър и премиер Вячеслав Молотов, а също е декан на факултета по държавно управление на МГУ, поясни, че става въпрос за взривове в "цяла система от незаконни складове за оръжие". Той посочи, че от тях става "нелегална търговия, включително с абсолютно забранените в международното право противопехотни мини". 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Обръщение на родолюбиви български граждани и организации към Русия и руския народ * 04.05.2021 20:10

    Обръщение на родолюбиви български граждани и организации към Русия и руския народ * Инициативна група от общественици https://pogled.info/bulgarski/obrashtenie-na-rodolyubivi-balgarski-grazhdani-i-organizatsii-kam-rusiya-i-ruskiya-narod.129146 /Поглед.инфо/ В съвременната сложна и пълна с напрежение обстановка, когато Западът открито поведе т.нар. „хибридна война“ срещу Руската федерация, за съжаление, определени русофобски кръгове и партийно-политически среди в България активно се включиха в или „удобно замълчаха“ по повод враждебната кампания срещу Русия и руския народ. Значима част от това срамно за българското име участие са поредицата от т.нар. „шпионски скандали“ и бездоказателствени обвинения в терористични актове – взривове на оръжейни складове отпреди години. Всички тези действия на гореспоменатите кръгове и среди определено оказват силно негативно въздействие върху исторически добросърдечните цивилизационни връзки между нашите две страни, хвърля мрачна сянка върху отношенията между българския и руския народи. Ние, родолюбиви български граждани, дълбоко разтревожени от неблагодарната посока, към която водят нашата Родина – към конфликти и сблъсъци с Великата сила на Славяно-православната Кирилска цивилизация – Русия, верни на своя дълг към дългосрочните национални интереси на Отечеството ни, се обръщаме към Русия и руския народ: Драги руски сестри и братя, От името на немалка част от нашите български съграждани ние се извиняваме за тази неблаговидна роля, която е заставена да играе страната ни, както от добре известни среди у нас, така и от „загрижени“ западни кръгове. От своя страна, изразяваме нашата твърда воля да се борим срещу превръщането на територията на България в платформа за враждебни действия срещу Русия. Ние сме за: Превръщане на Родината ни в Зона на мира; В българската столица - София – града на мъдростта, да се започнат разговори за това как да не се допусне разделение на Европа през ХХI век и да се установи климат на добросъседството и сътрудничество; Да се възродят дружеските и братските отношения между нашите страни и народи! Даденото обръщение се публикува на страниците на сайта „Поглед-Инфо“ и други сайтове, където да бъде подкрепено от родолюбиви граждани и организации от цялата страна. След събирането на достатъчно подписи това обръщение ще бъде предадено официално на Руската страна. От организации От личности

  • 003 Anonimen 30.04.2021 14:20

    Толкова са жалки нашите политици,че е голяма чест за тях това изявление...И - да не стане грешка-не съм русофил и ненавиждам американските политици,дето ни тровят държавата.

  • 002 Anonimen 30.04.2021 09:14

    Шизофренията е автоимунно заболяване, кат диабета - има мангал, има шизофрения.

  • 001 Пол Гоген 30.04.2021 02:18

    Абе баш си е най-разбираема.Това си е една "псевдошизофрения", наричана "Номера на Андрешко".Иначе нашите "политици" са си баш най-добре. Постулатите на управляващите от 12 години насам в Т.К.Р. -България, са единствено и само тези : ''Слушкаме и ще се правим на маскари и на палячовци,само и само за да ни оставят 'шефовете' от вънка, да си ''усвояваме'' държавни средства и европейските фондове на спокойствие''!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв