Свързани новини

28.04.2021 18:04

Външното министерство кани на среща посланика на Русия у нас

Видян 1588 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Министерството на външните работи съобщи, че е поканило утре на среща посланика на Русия у нас.


В съобщението не се посочва причина за срещата, но се отбелязва, че след нея ще бъде дадена информация за проведения разговор.


По-рано днес българската прокуратура съобщи, че подозира офицери на Главното разузнавателно управление на Русия за извършване на четири взрива от последните десет години във военни складове у нас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 вредни неграмотни калинки 29.04.2021 09:05

    И тази сутрин по купените слугинажни медии бяха и нефелната секретарка на ирландската пастирка и нейния заместник, неграмотният партиен активист и джендър с бакалавърска диплома Георг. Каква външна политика с тези двама случайници, които на всичко от горе и разбутаха професионалистите за да напълнят със себеподобни подлоги министерството, ама какъвто премиера, такива му и министрите...

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 29.04.2021 08:15

    Ето част от разговора на Блинкин с Фльор Шербетова : “Ще останеш доволна от твоя господар — каза Дон Антъни Блинкен — Щом плюеш по Русия, ще ти подаря обвивката от един шоколад, който изядох миналата година. Ще видиш какъв чудесен мирис има! От благодарност Фльор Шербетова се поклони чак до земята. Това го развесели и той даже подари на Шербетова една обвивка от бонбон. Това е за теб — каза великодушно Дон Антъни, ближи със здраве тази обвивка. Тя е много сладка: преди две години в нея беше увит един много хубав бонбон. Фльор Шербетова благодари на Дон Блинкен с поклон и му каза: „Седем години работя и това е вече третата обвивка от бонбон, която получавам от ваше превъзходителство“!!! Виждаш ли — отговори Дон Антъни Блинкен, — аз съм добър господар. Слушай ме, и ще бъдеш доволна. — Който се задоволява с малко, е щастлив — каза Фльор Шербетова и след като се поклони, отиде да си гледа работата с думите: Бог да благослови Америка за Булгаристан“ !!!

  • 001 Отворено писмо до Президента на РБългария да оглави инициатива „България – Зона на мира“ н 28.04.2021 19:40

    Проф. Нако Стефанов, Лазар Мурджев 161039 прочитания /Поглед.инфо/ Български организации призовават президента на РБългария да оглави инициативата „България – Зона на мира“, имайки предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион. Отворено писмо Призоваваме Президента да инициира и оглави Общобългарска платформа -Инициатива за спасение и неучастие на страната във военни действия Предвид засилващото се напрежение и конфронтация в геополитически план между страните от НАТО и Руската федерация, в частност в Черноморския регион, Родината ни да се обяви за „Зона на мира“ – това означава, че нашето Отечество се обявява за зона, от която при никакви обстоятелства няма да се предприемат враждебни действия от какъвто и да е характер, както и няма да се разрешава нейното сухопътно, морско и въздушно пространство да бъде източник на такива по отношение на вероятен конфликт. …

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец