Свързани новини

26.04.2021 20:55

Не искаме зависимост от ГЕРБ и ДПС: Слави (Видео)

Видян 5339 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В болничен съм в момента. COVID-19 ме удари в кръста. Аз и без това, заради проблеми с крака, съм с патерица - сега още по-зле, но мисля, че нещата са по-добре. Това каза Слави Трифонов с включване на живо във фейсбук.

Не бягаме от отговорност. Може да има всякакви обвинения. Така е разпоредил суверенът, така е раздал картите, така е гласувал уважаемият български гласоподавател и така стоят нещата. Съставянането на кабинет в такава ситуация, което се явява кабинет на малцинството, е зависимост от тези, които са част от нещо, срещу което ние се борим. Те не могат да бъдат управляващи, народът не се е разпоредил така. Ако ние направим правителство в момента ще бъдем зависими и управлявани от партиите, които ще го подкрепят. Това заяви лидерът на партията "Има такъв народ" Слави Трифонов във видео във Фейсбук.  Виж видео ТУК!

"ГЕРБ са първи, не успяха да направят правителство, ние не можем да съставим стабилен кабинет, защото нямаме необходимия брой депутати и необходимите партньори, за да се случи нещо подобно. В такава ситуация ние не можем да съставим кабинет", категоричен бе той.

"Тези решения, които те твърдят, че ще подкрепят, ние нямаме представа кое точно ще подкрепят и срещу кое ще бъдат. И тогава ще бъдем зависими и това е просто невъзможно. Аз не съм човек и ние не сме хора, които можем да си позволим да бъдем зависими особено от доказано компрометирани политически субекти, които са алчни и не стават за това нещо и това е повече от ясно вече толкова години. Не може да има правителство, защото не може да има стабилно правителство, като няма стабилно правителство не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Гюнтер Валраф 27.04.2021 13:12

    http://skandalno.net/wp-content/uploads/2021/04/slavi_maia_hristo-1-e1619124602184.jpg Рожден ден на Бойко Борисов, юни 2004 г. Слави Трифонов му подарява полицейска палка. Снимка: Николай Литов, „24 часа“ Действието му бе феноменално. Обществото е толкова зашеметено, че не схваща основният нюанс. Трифонов не просто отказа да прави правителство. Той го стори още преди президентът Румен Радев да е предложил дата, на която да му връчи мандата. Само два дни по-рано държавният глава заяви, че няма да бърза, за да даде време на новия парламент. Той искаше чрез процедурата при мандатите, която не му предписва срокове, да удължи времето за ревизия на ГЕРБ, приемане на мораториуми, за нов избирателен закон и т.н. Но връщайки недаденото и ненасроченото нещо, Трифонов знаменателно сви времето. Можеше да го удължи не само като партнира на Радев, но и чрез 7-дневния срок за съставяне на кабинет след получаването на мандата.

  • 005 Има Такъв Намкьор-ИТН 27.04.2021 13:02

    Чакаме още спонсориране на талавизийката ни "5 за 4". Засега сме доволни от полученото, та затва връщаме мандата, още преди да са ни го връчиле. Какво са едни нови избори за нас? Боли ни фара, че Некви милиони ша са издоят пак от тоя народ! Важно е да има нови избори и нови спонсорирания, да са продадем най-изгодно. Пак за мен да пусните билетината!

  • 004 Anonimen 27.04.2021 09:04

    Започва да ме дразни с това непрекъснато повтаряне на думата "суверен". Това не ги прави нито умни,нито оригинални. Още миналата година написах, че това са страхливи хора и такива са най-опасни. Липсата на политическа култура не беше запълнена от посетителите им в студиото, от които се мъчаха да "научат " нещо. Може би им трябва "стерилен" Парламент? За всяко нещо, когато работиш с хора, трябва смелост и себеотдаване. Ако бяхгласувал за тях, повече няма да посегна. Само си спомнете опашките в другите европейски страни. Няма да се "оцапате", ако приемете подкрепата на другите анти - ГЕРБ партии. Пропиляхте не само своя шанс,а и това, да се пребори уродливата предишна власт.Но за това трябва "дупе", както казваше баба ми. Слави не осъзнава, че прехвърля безотговорността си на "суверена". Най-тежко е да излъжеш нечии надежди. Непростимо е.

  • 003 ПЕНСИОНЕР 27.04.2021 08:48

    Аз съм ДЕСЕН.Аз Съм ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН.Помълчахме известно време и т.н.Изглежда,че Българското задкулисие е ВЕЧНО.

  • 002 Тихомир Томов 26.04.2021 22:33

    Суверена карти не раздава. Картите се раздават в Банкя .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец