01/04

Свързани новини

26.04.2021 14:29

Оставка на ректор №19 на УНСС и стига попфолк там!

Видян 16240 пъти | Коментари 4
Гласували 5 рейтинг: 4.2000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Много ни е срам, че прекрасният ни номер 19 бележи ректор №19 на Университета за национално и световно стопанство, който веднага трябва да подаде оставка. Не само, защото уволни преподавател поради изказано мнение, а най-вече заради допускането на политическа кампания във висше учебно заведение и то дни преди изборите, която сега иска някой да му доказва. Погазване на закона е кандидат за народен представител, бил той и действащ премиер, да прави влязло в собствената му предизборна хроника посещение във ВУЗ. Точка.
За да разберем човека и защо има такъв проблем, връщаме се към биографията на този другар. Първо и най-важно: наследник е на двама последователни ректори – агенти на ДС, а самият той идва от катедрата Национална и регионална сигурност в УНСС. От какъв зор му е на икономически университет такава катедра, каквато има и в Симеоново, където й е мястото, и във Военната академия, че дори в УниБИТ всеки може да си отговори. Поддържат се важни кадри от резерва е нашият коментар.


 


А как някой може да бъде „професор”, че и „доктор” по национална сигурност, каквато в България не съществува (щом група пенсионери са обявени за най-големите шпиони, та били и пробили системата ни)?
Изобщо, за нивото на УНСС може да съдим по факта, че право там за сензационните 2 години, пък то се учи 3 по-дълго, завърши Емил Караниколов, който с тази невъзможна де юре „квалификация” стана юрист в Столичната община по време на бума на безразборното презастрояване, парцела за брата на шефа на службите в Стрелбище и куп още скандали с комунална собственост. После отиде шеф на Агенцията по приватизация и допусна купища скандални сделки и никакъв последващ контрол – вземете само 60-те милиона лева, които държавата за секунди щеше да изпусне да си


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 29.04.2021 10:00

    Проф. Даниела Фесчиян, за разлика от много от съвременните, "модерни", омъжени жени със запазени фамилии или такива с тирета, носи фамилията на покойния си съпруг Еди Фесчиян.

  • 003 Anonimen 26.04.2021 22:30

    Кой си ти, че да слагаш точки...

  • 002 Anonimen 26.04.2021 14:53

    Азис Несин-турски писател

  • 001 Anonimen 26.04.2021 14:52

    "Гледай ти,какъв професор..." Азис Несин,много известен турски исател

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се