Свързани новини

26.04.2021 09:17

Антоанета Стефанова за премиер, но тя веднага ще върне мандата: Слави

Видян 4638 пъти | Коментари 10
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Това написа във Фейсбук профила си днес лидерът на партия Има такъв народ Слави Трифонов.

„Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас.

Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото „Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост
“, пише още Трифонов.

„Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор“, допълва той.

При втори отказ президентът възлага съставяне на кабинет на трета парламентарно представена партия, като не е задължително това да бъде третата по големина партия, която е БСП.
Ако и тя не предложи правителство, парламентът трябва да бъде разпуснат, а Радев да назначи служебно, което да подготви предсрочни избори.
 


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Anonimen 27.04.2021 13:16

    http://skandalno.net/wp-content/uploads/2021/04/slavi_maia_hristo-1-e1619124602184.jpg Рожден ден на Бойко Борисов, юни 2004 г. Слави Трифонов му подарява полицейска палка. Снимка: Николай Литов, „24 часа“ Действието му бе феноменално. Обществото е толкова зашеметено, че не схваща основният нюанс. Трифонов не просто отказа да прави правителство. Той го стори още преди президентът Румен Радев да е предложил дата, на която да му връчи мандата. Само два дни по-рано държавният глава заяви, че няма да бърза, за да даде време на новия парламент. Той искаше чрез процедурата при мандатите, която не му предписва срокове, да удължи времето за ревизия на ГЕРБ, приемане на мораториуми, за нов избирателен закон и т.н. Но връщайки недаденото и ненасроченото нещо, Трифонов знаменателно сви времето. Можеше да го удължи не само като партнира на Радев, но и чрез 7-дневния срок за съставяне на кабинет след получаването на мандата.

  • 009 Anonimen 27.04.2021 11:41

    КЪМ "възпитания" ПЕСНСИОНЕР - На практика откачалка дебил и лумпен на банкянския ГЪЗ! Изкуфеляк, гадно ли ти стана за огледалото? Сигурен бях! Затова го обърна от уж "възпитан" на простак, какъвто си. Това беше целта, видя се същността ти, нищо повече от дебил и лайноядец на банкянския ГЪЗ! Такива башибозуци като тебе са съсипвали страната и народа, такива башибозуци и сега управляват, но няма да е задълго. То затова виете като хиени на умряло и само плюете по другите, защото нищо съществено не може да извадите. Опоскан резерв, никаква инфраструктура - всичко е ремонт на ремонта, назначен онанист дебил като главен Прокурватор, курви и проститутки по държавните учреждения. Това сте вие, помияри и лайноядци. Пожелавам на всички като теб да пукнат от нвай-големите им страхове!

  • 008 ПЕНСИОНЕР 26.04.2021 15:47

    Това,което сте написал за огледалото ела те да го оближете и да си го хапнете с удоволствие.Преди това си купете една мъжка керемида и си натъркайте езика да стане релефен,че да не изпуснете нещо от повърнатото върху огледалото.

  • 007 Anonimen 26.04.2021 15:13

    КЪМ ПЕНСИОНЕРА Сигурен съм, че нямаш огледало. А ако имаш, не смееш да се погледнеш поради изблиците на неконтролирано повръщане.

  • 006 Anonimen 26.04.2021 15:11

    Към ПЕНСИОНЕРА какво пиша е моя работа, но не приемам клишетата - те са като башибозушките зурни по турско робство. Ако робуваш на клишета, ще си останеш между тях. Опитите ти за измъкване за цирка с витиевати ффрази за изкуство са повече от жалки - конкретно посочиш, че не можеш и ГЪЗА на Тошко козарев да целунеш, дори да се качиш на пожарникарска стълба, с опитите ти да се напъваш да бъдеш интересен. И без да ти падам на нивото (нивото на Мъртво море за теб е Джомолунгма), ти казвам, че с клишетата си оставаш ... клиширан въздухар. И дрънканици от рода на "който го е страх от мечки, не ходи в гората", както и останалите полюции, само доказват робската ти психика - башибозук, кирякстефчофци и подобни. Стой си в клетката, която сам си си изградил и се чувстващ приятно в нея, но не занимавай мислещите хора с клишета. То ако се водеха хората по клишета, още по дърветата да ходите.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни