Свързани новини

24.04.2021 07:04

19 от 56 БСП-кметове уважиха Нинова

Видян 2073 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повече от половината кметове на БСП не са се отзовали на поканата на председателя Корнелия Нинова за среща, в т.ч. и всички градоначалници на областни градове, предаде Червен Ефир. Само 19 от общо 56 не са отказали да отидат на Позитано 20.


Разговорът е изключително закъснял и няма как да възстанови прекъснатата с години комуникация с централата, посочват бойкотиращите. „4 години ръководството неглижира кметовете, говори само за децентрализация, която не се случва и само си записва нашите проблеми, които си остават на хартията“,  заяви един от кметовете за Червен Ефир.


Друг посочи като проблем липсата на каквато и да е партийна позиция за форумите и позициите в Сдружението на общините. Като капак на всичко това кметове определят като обидно изказването на приближения до ръководството на БСП политолог Калоян Методиев, че вина за загубата на левицата носят и кметовете. „В моята община БСП е първа политическа сила. Години никой не ми се е обаждал да ме пита как се оправяме, имаме ли нужда от подкрепа за кампанията. Ние на местно ниво се справяме и си работим за партията и за гражданите, но никой не ни потърси да споделим опит как се печелят избори“, разказа друг кмет, пожелал да не бъде оповестяван, заради вълната на реваншизъм към критикуващите ръководството.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Байрактаров 24.04.2021 13:20

    Крайно време е рушителят на партиите на прехода да отиде в небитието, т.к. и парите и обществената собственост отиде безвъзвратно в комунистите.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне