Свързани новини

23.04.2021 19:44

Манолова да даде оставка като шеф на Комисията по ревизията: Биков

Видян 2866 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Парламентарната група на ГЕРБ ще поиска оставката на Мая Манолова, заяви Тома Биков от ГЕРБ на извънреден брифинг. Това се случва малко след посещението на Манолова в Булгартрансгаз. 


Причините според него са "тежка неадекватност" и "невъзможност да си изпълнява задълженията". "Нямаме нужда от Мая-полицая, имаме нужда от адекватен председател на комисията по ревизията", допълни той. Според него има "по-компетентни и по-нормални" хора от нея. "Председател на временната комисия по ревизията може да бъде и Николай Хаджигенов, и Татяна Дончева, и Мария Капон", каза още той.  


Биков обясни, че като член на тази комисия, никой не му се е обадил: "Не знам какво направиха в Булгартрансгаз - заседание, среща ли. Защо ние не сме поканени, защо аз не съм поканен?"


Теменужка Петкова, министър на енергетиката в оставка, също коментира посещението на Манолова, която, според нея, "нахлу" в Булгартрансгаз. Тя допълни, че в "групата за нахлуване" нямало представители на ПП ГЕРБ.


Дани Каназирева от ГЕРБ, която също е член на комисията, определи, че Манолова е използвала посещението си в Булгартрансгаз, "за да извлече евтин политически дивидент". По време на излъчването на живо се чу телефонния разговор между нея и Каназирева. Мая Манолова заяви, че "явно са ѝ се обадили, за да ѝ поискат сметка, че не е тук или че не ни е спряла".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Подмандатна на чичо САМ територия 24.04.2021 11:22

    Все отнякъде трябва да се почне, но трябва и разрешение на Портиера на американското посолство, нали?. Аз бих започнала от влизането на кюрдката мустафа в АЕЦ "Козлодуй".

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби