Свързани новини

19.04.2021 17:44

ГЕРБ спешно преназначава своите на прощаване

Видян 10576 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ударни рокади като за последно прави отиващият си кабинет Борисов 3 в последните си дни и часове. Масовите преназначения на своите кадри като държавни служители, които не могат да бъдат уволнени, но могат да саботират новата власт, се правят, за да не бъдат изгонени калинките на ГЕРБ.

 "За директор на дирекция ще бъде преназначена и Жени Начева, която до този момент зам.-министър на здравеопазването.
Напомняме, че тя е кадър на Владислав Горанов и Кирил Ананиев и дълги години директор в НЗОК, където поне 12-13 години шеф на Надзорния съвет беше същият Ананиев. При съвместната им работа лъснаха огромните задължения на Здравната каса в размер на поне 271 млн.лв,  при 133 млн. лв. просрочени дългове.

Зам.-министрите на финансите Радост Велкова и Маринела Петрова също са върнати като шефове на дирекции, каквито бяха преди.


Нов пост ще получи и друга близка до Ананиев. Шефът на кабинета на министъра на финансите Надежда Петрова ще бъде преназначена като държавен експерт в отдел Финансово оздравяване на общините, а след това ще бъде


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Силвана Петрова 20.04.2021 11:03

    Проверете и настоящия управител на НЗОК- Петко Салчев, който получи и орден "Кирил и Методий" за нищоправене! Позор! Назначен е със съдействието на другия зам. министър Бойко Пенков, оцеляващ при всяка власт! Разбутайте това котило!

  • 004 Anonimen 20.04.2021 09:48

    За 12 г във властта Борисов подмени куп компетентни и с дълъг професионален стаж хора и си набута некадърни шуробаджанашки калинки, при това с доста съмнителни дипломи и умения, не само по висшите административни нива, но и на по-ниски, те от своя страна си назначиха калинки на по-ниски нива, които израстват много бързо на горе против всякакви правила. Наблюдава се и назначаване и на пенсионери, в много случаи бивши военни на възлови шефски места по агенции и дирекции. Измислени и фиктивни конкурси, рушвети за назначения, абсолютно несправедливо повишаване на заплати, което Борисов прави единствено за захранване и корумпиране на калинките и подлогите си, за които винаги е максимум, а за останалите 3-5%, но остава грешно впечатление в обществото, че всички са с еднакъв % и това разделя хората... Безкрайни и абсурдни престъпления и за това трябва да се реже до кокал, иначе ще наблюдаваме тотален саботаж и провокации от слугинажните и добре възмездени и платени калинки на Борисов, те това го умеят най-добре

  • 003 Тони Кръстев до анонимен 001 19.04.2021 19:30

    Ти четеш ли дадените конкретни примери с 3 заместник-министърки и една шефка на кабинет или се правиш на трол? То бива тъпотия

  • 002 Anonimen 19.04.2021 18:42

    Масовите преназначения на своите кадри като държавни служители, които не могат да бъдат уволнени Като как така не може да бъде уволнен държавен служител? Значи може да е некадърник или да безчинства на воля и никой не може да го разкара? Айде бе!

  • 001 Anonimen 19.04.2021 18:12

    Празни приказки - дайте доказателства !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.