Свързани новини

19.04.2021 15:05

Нинова уличи Кънев като „взел пари от ГЕРБ”, ала защо му гласува екостикерите и го издигна за 6-и мандат?

Видян 12690 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред Позитано от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите. Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най-големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения.  
Като сте казали А, кажете и Б”, съобщи Корнелия Нинова в „реакция”, както я е определил нейният пресцентър, ръководен от гробар – собственик на погребална агенция.
Кого е имала предвид Нинова, която всъщност вече 5,  не 4 години оглавява БСП? Кой ли е вземал парите от ГЕРБ през първата година?...Но нека да се върнем на мандата на последния кабинет Борисов 3.
Единственият виден представител на партията с обществени поръчки от %D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80%20%D0%BA%D1%8A%D0%BD%D0%B5%D0%B2">правителството е Петър Кънев, както отбеляза първи Дончо Златев. Помолена от човек на 19 минути за коментар дали него е имала предвид, Нинова запази мълчание. Което в правото и в живота се приема като знак за съгласие. Кънев пък отговори на друг човек от 19 минути с: „Не коментирам”.
Странното е, че именно Нинова издигна за 6-и мандат, което е против собственоръчно наложения от нея устав стария печатар. И то като водач на листа в третия по важност и брой мандати Бургаски район. Не стига това, ами и като председател на групата на БСП в миналия парламент, броени дни преди старта на кампанията за изборите на 4 април, всичките й подчинени като един гласуваха в пълно единодушие с ГЕРБ пускането на незаконни и ненужни екостикери. Те ще струват на данъкоплатците 300 000 000 лв. грешна пара. Ще се печатат в семейната печатница на Кънев.
Която, за да купи машината за холограмните изделия, беше спонсорирана пак при Борисов 3 с европроект по програмата на Министерството на икономиката за над 2 млн.лв. Все още министър във


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 02.05.2021 22:29

    Защото, умници, Нинова не е едноличен собственик на БСП, както Тиквата е чорбаджия на шайката ГРОБ и не е в състояние да решава еднолично. А вие проверихте ли, как е гласувала Нинова за депутатството на гусин Кънев или просто си дрънкате тук на ангро?

  • 002 Anonimen 20.04.2021 23:13

    Само една нула и от 30 стават 300 млн.Браво.

  • 001 Anonimen 20.04.2021 11:24

    Няма нищо за чудене - България, както навсякъде в света на капитала, се управлява от силните в икономиката, а печатарят е от тях. Ако проследите следата на големите пари в останалите партии, ще ви падне шапката. Богатите си избраха Виденов, Костов, Царя, Борисов, а сега залагат на Слави. А 9-те, пардон - май останахме 5, милиона мишлета гледат телевизия.

RSS

Най-нови

  ПРЕКРАСНИ ДНИ

ПРЕКРАСНИ ДНИ на Вим ВЕНДЕРС - на кино от 29 март 2024

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни