Свързани новини

19.04.2021 10:56

НС не е трибунал, сградата на съда е на друго място, няма до водим принудително Борисов: Мая

Видян 2094 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нямаме намерения да прилагаме средствата на принудителното довеждане. Народното събрание взе решение, с което задължи Борисов да дойде в парламента и той е длъжен да го направи, като всеки български премиер, министър, всяко длъжностно лице и дори български гражданин. Парламентът не е трибунал. Сградата на съда е на друго място и тук присъди не раздаваме.


Това заяви председателят на парламентарната група „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова във видео на живо във Фейсбук относно изявлението на Бойко Борисов по-рано днес.


Когато министрите дойдат на гости в „зайчарника“, могат да седнат, където им посочите и да се съобразят с вашето желание. Това обаче е българският парламент и тук те имат определени от закона места, коментира Манолова по повод изявлението на Борисов, че министрите му щели да се връщат като депутати в парламента.


По повод твърденията на ГЕРБ от днес, че Борисов вече не бил длъжностно лице Манолова уточни, че според Конституцията до избирането на ново правителство, сегашното в оставка изпълнява функциите си.


Разбирам, че Борисов иска да накаже българския народ, че ГЕРБ са в изолация и че няма да има кабинет „Борисов 4“. Вероятно е сърдит и на новите партии и формации, изпратени в парламента, но това е волята на българския народ. Спазете текстовете на българската Конституция, в която сте се заклел като министър-председател и се дръжте достойно, призова още Манолова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат