Свързани новини

19.04.2021 09:25

"Пак ще получиш инсулт", "Сядай, бе, гном", "К'ва си ти, ма, "Я, трай, бе, глупак" : ГЕРБ в НС

Видян 10589 пъти | Коментари -2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Може би премиерът в оставка е научил от собствената си парламентарна група онези думички, които използва в онези записи”, заяви депутатът от  Има такъв народ (ИТН) Филип Станев, малко след парламентарния контрол в петък.


 След като депутатите решиха, че премиерът в оставка Бойко Борисов трябва да бъде задължително изслушан в пленарната зала на 21 април, в НС трябваше да започне изслушването на финансовия министър в оставка Кирил Ананиев oтносно изпълнението на Закона за държавния бюджет на България за т.г . Това обаче така и не се случи, защото депутатите от ГЕРБ започнаха да викат "Мутри вън",  „Таня вън“,  „Оставка“ и „Мафия“. Освен това те тропаха по банките и подскачаха неистово.


   "Парламентарната група на ИТН е от два дни в новоизбрания български Парламент. И тази парламентарна група е в пълен шок от поведението на една друга парламентарна група – тази на ГЕРБ. Шок е меко казано. Ние сме омерзени. Защо? Защото една част от групата на ГЕРБ използва брутални цинизми в пленарна зала и се държи арогантно и просташки в общуването си с колеги депутати от други парламентарни групи. Използват се подвиквания като: „К'ва си ти, ма?“ „Я, трай бе, глупак!“, „Ти знаеш ли кой съм аз, к'ъв си ти, бе?“ „Ела ми отвънка бе, тъпак!“ „Сядай бе, гном, пак ще получиш инсулт!“ както и доста други, които не могат да бъдат публикувани в публичното пространство. Част от депутатите се държат по-грозно и от пияни бабаити в селска кръчма! Винаги сме се съмнявали, че депутатите от ГЕРБ са некомпетентни, но дори не сме подозирали, че един некомпетентен, невъзпитан и арогантен човек би изглеждал като професор по ядрена физика, ако застане до някой депутат от ГЕРБ”, констатира Станев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 19.04.2021 14:11

    Ако питат мен ,цялата шайка гербаджии е за гилотина.

  • 002 Anonimen 19.04.2021 11:59

    Акобяхме изпратили едни индивиди в трудовите лагери и целенасочено и системно не се отстраняваха българите, България нямаше да бъде на това дередже. Уви, късно е. Четата на Боко Еднокнижник е подбрана от индивиди с първа сигнална ситема, естествено е да се държат като такива.

  • 001 Anonimen 19.04.2021 11:37

    Тази самозабравила се "парламентарна" орда от години превърна най-висшата институция в Родината ни в място, където закон и уважение се превърнаха в думи без съдържание. Жалко за тях самите, както и за Вожда им. Желая успех и толерантност на всички останали в новия състав на Народното събрание. Дано успеят да възстановят доброто име на институцията.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева