Свързани новини

15.04.2021 12:25

Ива Рупчева от ИТН стана шеф на НС

Видян 5371 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ива Рупчева от Има такъв народ бе избрана за председател на 45-ото НС. Досега тя  вече бе шеф на правната дирекция на парламента.
"За" нейната кандидатура гласуваха 163 народни представители от ИТН, БСП, ДПС, ДБ и ИМВ, без „против”, а „въздържали се”  бяха 75 от ГЕРБ-СДС.

Цвета Караянчева, която бе предложението на ГЕРБ пък получи подкрепата само на същите 75, но изгуби битката при 162-ма против. Тя все пак отново сяда на председателската трибуна на НС, обаче в ролята  на зам.-шеф на НС.
Другите заместници станаха Виктория Василева от ИТН, Кристиан Вигенин от БСП, Мукадес Налбант от ДПС, Атанас Атанасов от ДБ и Татяна Дончева от ИМВ.

Осъзнавам отговорността и очакванията на всички ви да намерим най-вярната посока. Това каза новоизбраният председател на 45-ото Народно събрание Ива Митева Рупчева.


"С голямо вълнение заставам пред вас пред тази трибуна, заради доверието, което ми оказвате. Осъзнавам отговорността и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 16.04.2021 14:40

    Ива Рупчева дава надежди за нещо по-добро. Не че само от нея зависи, но тя ще може да извие нечий врат, ако се наложи. Най-малкото е правно подкована повече, отколкото цялата сюрия лайнари на ГЕРБ, така че никакви номерца от тяхна страна няма да минат. Простата Кърджалийска путка, известна и като Тъпата цинкова кофа, е сложена от "куртоазия" и за звук. Като няма звънец, да я трескат по главата за началото на изказвания, заседания, както и за края им. Най-после ще има някаква реална функция и полза от нея.

  • 001 Ахтопол ,1980 15.04.2021 13:09

    От десетилетия не сме виждали такова батално гласуване.Браво на ДПС и на БСП !ПКП-то е вече "чао" ! Явно 'любовта' към ГЕРП вече е 'огромна'. Предвиждам, как още от днес, първи ще креснат "РАЗПНИ ГО!", точно тия медии,(бТВ, нова и БНТ), които до снощи мълчаха, като дамски полови органи!А и нищо чудно, след накой месец да се обавят за репресирани от бившата власт и да претендират за финансови компенсации.

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!