Свързани новини

12.04.2021 18:04

Борисов готви чистка в политбюро

Видян 2800 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като 19' открои смяната на замовете на Борисов в ГЕРБ, 24 часа писа, че на 11 май постовете си в ръководството на ГЕРБ се планира да загубят Менда Стоянова, Красимир Велчев, Пламен Нунев и Йорданка Фандъкова, пише 24 часа. Напомняме, че за тази дата лидерът на партията Бойко Борисов насрочи свикване на НС на партията. Дневният ред включва смяна на зам.-председателите и членове на Изпълнителната комисия.


Все още Борисов не бил сигурен дали ще смени Димитър Николов като зам.-шеф на ГЕРБ. В подобна ситуация бил и кметът на Стара Загора Живко Тодоров, където досега управляващата партия със своите 22% бе на косъм да загуби изборите от ИТН. Тодоров е член на ИК на ГЕРБ.


Слабите изборни резултати в градове, които са му фаворити, провокирали  Борисов да започне почистване. Специално за столицата той бил недоволен, че кметът и общинските съветници от ГЕРБ не са били активни в предизборната кампания. Всъщност, никой не ги е канил в нея, имат бая работа, а партийният резултат е наполовина на постигатия от Фандъкова преди 1г. и 4 мес. Тя тогава не получиподкрепа от партията и правителството. Такива са фактите.


Засега почти сигурно в ИК на партията Борисов планира да остави Томислав Дончев и Даниела Дариткова.


Слухове в ГЕРБ обаче посочват като кандидати за партийна кариера шефът на тв Европа и на Института за дясна политика Георги Харизанов, пише 24 часа, но е малко вероятно, и досегашния министър на труда и социалната политика Деница Сачева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 прикриване на далавераджиите 12.04.2021 19:22

    Смяната на замовете на Борисов е добрата му практика за прикриване на престъпленията и далаверите на тези хора. Разследване и съд, защото всички са корумпирани и твърде солидно са се облагодетелствали от служебното си положение, като кмет и шефове на комисии в НС.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв