01/02

Свързани новини

12.04.2021 15:41

Татко стана депутат с дъщеря от Апартаментгейт незаконно в избирателна комисия, Велизар от БСП мълчи

Видян 12244 пъти | Коментари 7
Гласували 3 рейтинг: 3.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

Георги Тенев Станков отново е депутат с помощта на преференции, въпреки че се прочу като „народния представител от ГЕРБ с банкнотите по 500 евро” – красив фотографски спомен от негов рожден ден в стил фолк. Все пак идва от Хасковска област, а тя е люлката на фолка – припомняме, че съоснователят на ГЕРБ Митко Димитров – Пайнера беше гауллайтер на партията в окръга, в който е неговият Димитровград. Червеният избраник от същата област Велизар Енчев, защо ли, мълчи за нещо, което в медиите се превърна в скандал – таткото обира почти всички преференции в секцията, където шеф на избирателната комисия е неговата дъщеря. Нейното присъствие в изборната администрация е незаконно според член 96 във връзка с чл. 66, ал. 2 на писания и приет от ГЕРБ, а значи и от самия този баща и депутат Изборен кодекс.
Самата Таня Станкова се прочу с Апартаментгейт, когато Биволъ разкри хасковските блокчета в София, в които комшийстват фамилията Станкови и депутата в миналия мандат, изгонен заради този скандал от парламента Делян Добрев. Той твърдеше, че плаща наем 1200 лв. на майка си за апартамент 200 кв.м и гараж там, когато избухна скандалът. В декларацията на Добрев пред КПКОНПИ за 2018 г. пише, че живее под наем в 100 кв.м. в квартал Манастирски ливади срещу 950 лв. месечно.


 


Кога ли е излъгал, защото, ако е пред КПКОНПИ трябва да бъде съден и затворен. Щерката на колегата му Георги Станков, който си


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 13.04.2021 08:26

    "Елате и се вижте!", вие, от просташката партия герб! Долнопробна измет!

  • 006 един от Чуйпетлово 13.04.2021 00:02

    Блудните щерки на власта се завръщат с ритъма на чалга джомбуш! И всичките с по 4-5 "бързи" висши образования , взети от нета за няколко седмици и за по €800 парчето.

  • 005 Ахтопол ,1980 12.04.2021 23:48

    Тия описаните тука, спокойно може да се каже, че са едни от сравнително най-свестните депутати. Тези тука най-се доближават до днешната модерна 'представа' за честност и морал в политиката. Не иронизирам изобщо! Защото тия са успяли да прилапат само по някое провинциално мижаво мезонетче или някое дребно милионче. А има някои, които така са наблъскали "хамбараите", че и най-дръзките ви фантазии са жалки в сравнение на реалността. Само ако научите какви 'усвоявания' вече са 'реализирани' косите ви ще се "изправят" от 'радост'!

  • 004 Anonimen 12.04.2021 23:10

    Цигански мастии - мъжки и женски. Грозни, глупави и некадърни, алчни и без каквото и да е съзнание и самосъзнание. ЧУП-кааа!

  • 003 Anonimen 12.04.2021 19:33

    Хайката на Мутрата е напълнена само с такива гешефтари и престъпници, не стига ПКП ами сега и шафрантии вкараха в НС. Боклуци и престъпници нямат място в НС, като си ги иска Борисов да си ги назначава в партията, не на държавна хранилка

RSS

Най-нови

Природният газ

КЕВР обсъжда поскъпване на природния газ с над 2% през април

Предложението на "Булгаргаз" природният ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще