Свързани новини

08.04.2021 14:36

3-та област въстана срещу Нинова

Видян 6257 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След Разградската и Благоевградската, и Пернишката организация на БСП написа кърваво писмо срещу Нинова: „Загубихме изборите катастрофално, БСП е в най-ниската си точка на подкрепа”, сочи позицията на Изпълнителното бюро на БСП-Перник.  Това са 3 от 4-те организации където имат левицата има областен кмет. Нинова покани лидерите на структурите за разговор след писмата.


„С болка и загриженост трябва да констатираме, че само преди дни БСП получи най-ниския си изборен резултат за последните 30 години. Българската левица е в опасност!", алармират от местната партийна организация.


"Всичко това е резултат от изключително непродуктивната политика, водена и налагана от нейното ръководство и председателя Нинова. И въпреки това слабите резултати бяха посрещнати с половинчато поемане на политическа отговорност - ръководството на социалистите подаде оставка, но председателят на партията Нинова заяви, че остава на поста си. В името на оцеляването на БСП, на социалната справедливост, на лявата идея, призоваваме Нинова да постъпи достойно, да поеме отговорност за действията си като подаде оставка и партийното й положение да бъде разгледано от НС на БСП”, настояват от организацията.


„Освен това призоваваме за незабавно свикване на присъствено заседание на Националния съвет на БСП и свикване на заседание на 50-я Конгрес на партията! Госпожо Нинова, не хвърляйте партията по пътя на СДС!", заключват от социалистите от Перник.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 10.04.2021 14:34

    ПОРЕДНАТА МЕДИЯ, ЗА ДА СЕ ХАРЕСА НА НОВИТЕ ВЛАСТЕЛИНИ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПАЗАР и ИЗЧЕЗВАЩАТА ОПОЗИЦИЯ В БСП, ВЕЧЕ РЕДЯТ ПАСКВИЛИ И ПУБЛИКУВАТ ВСЕКИ ИЗКАЗАЛ СЕ ПРОТИВ НИНОВА. МНОГОООО, МНОГОООО, ФАЛШИВО! НИНОВА Е ЕДИНСТВЕНО ЛЕГИТИМНО ИЗБРАН РЪКОВОДИТЕЛ НА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ С ОГРОМНО МНОЗИНСТВО ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ СИ.

  • 003 ЗДРАВЕНЯК 09.04.2021 14:13

    Всички общински ръководства на БСП от градовете загубили изборите да подадат оставка. Изкупителна жертва не може да е само Нинова, а другите- кошаревски свидетели.

  • 002 Anonimen 09.04.2021 10:10

    Вестникът изведнъж много се загрижи за БСП и Нинова, единствена сериозна опозиция на мутрата както се вижда. Тези организации първо да обяснят ниския резултат в техните области, дали не бяха подплатени финансово да загубят от мутрите, като пернишкия дебил, дето бил не знам кое си поколение комунист. Срам за вестника !!!

  • 001 Anonimen 08.04.2021 16:56

    Не съм от партията им ,но лявата идея която споменават не предполага милионери като един от изхвърлените...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева