Свързани новини

06.04.2021 20:34

Разстреляха показно бизнесмен пред очите на дете в София

Видян 2138 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Добре подготвено, организирано и извършено поръчково покушение е основната версия за убийството на 46-годишният собственик на автокъща Авто Тони Николай Дракополов, по която работят разследващите. Във вторник вечер бизнесменът беше застрелян в луксозния си автомобил на Околовръстното шосе в София в района на кръстовището със Симеоновско шосе.
Според първоначалната информация, когато бизнесменът спрял на червен светофар, е бил покосен от стрелбата на убиеца. Стрелецът е бил маскиран и е бил в изчакване под моста до кръстовището. След стрелбата, той е избягал пеша по Симеоновско шосе в посока центъра, където се предполага, че е чакан от кола. Появи се и версията, че стрелецът е бил под прикритието на клошар, каквито имало обичайно в района. На мястото често се получава задръстване и има възможност да се следят колите, което вероятно е улеснило и планирането и извършването на убийството.
Престъплението е извършено пред очите на 11-годишното дете на убития, което се е возело на предната седалка до застреляния. Софийският градски прокурор Илиана Кирилова, която беше на местопрестъплението, съобщи, че детето не е пострадало. То е на приятелката му, с която живее на семейни начала, и е предадено на семейството.
Поръчителят на убийството на Николай Дракополов го е познавал добре, както и маршрута, по който жертвата се е движила. Това е една от версиите, по които работят разследващите, научи 24 часа. Мъжът е участвал в схеми на други бизнесмени за внос на автомобили от чужбина, но не се е чувствал застрашен.
Автокъщата, в която Николай Дракополов е продавал автомобили е съвсем близо до мястото, където е разстрелян. В последните месеци се е движил с различни луксозни коли, които са се продавали, както и джипът Мерцедес, в който беше застрелян.
Шефът на СДВР Георги Хаджиев обяви, че убитият е имал "криминалистични регистрации и други неща", но не можел да бъде конкретен, за да не попречи на разследването. 24 часа пише, че разстреляният е разследван за автокражби и трафик на дрога.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Венко Сабрутев

ППДБ иска комисия за пътната карта и Турски поток

ПП-ДБ са внесли проект на решение за ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…