Свързани новини

06.04.2021 16:21

Лекарите, не правителствата спасяват от коронавирус и други болести, да не месят пандемията в апетита за власт

Видян 5583 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На международния ден на медиците 7 април е истинско кощунство политиците да казват, че без правителство не можем да победим пандемията. Лекарите бият ваксини и се грижат за болните, не министрите. Още повече, тази сценка вече неуспешно я изигра в Италия Конте преди 2 месеца, за да спаси неспасяемото си правителство. Е, не му помогна, номерът не мина.
Ако говорим за последния министър на здравеопазването, той не само не помага, той пречи на битката с пандемията. С постъпването на поста си през юли той не осигури в затишието преди есенната вълна от октомври достатъчно легла и линейки за прогнозираната нова криза с вируса.
После отказа 2/3 от ваксините, които ни се полагаха по разпределението на ЕС. Та миналия месец изведнъж поискахме старото положение, обвинявайки ЕС. А всичко е ясно – договорите с фирмите са на държавите. В това число и на нашата. Урсула и Меркел ни го казаха!
По наш избор най-много ваксини поръчахме от АстраЗенека, а още през лятото се знаеха 2 неща – препаратът нямаше как да стане до ноември, каквито бяха първоначалните обещания на фирмата, и по-важното: дава супер неприятни странични ефекти.

В изборната нощ премиерът призна: „Астра Зенека се провали”.
Въпросите обаче остават:
Заради факта, че майката на евродепутатката Ева Майдел е представител на фирмата ли предпочетохме да се презаредим с нейната ваксина, при положение, че ако от другаде не са знаели, поне от 19 минути са прочели цялата налична информация, че това не е добър вариант?
Защо първоначално отказаха изобщо или заявиха 1/10 от предлаганите ни от ЕС количества от американските ваксини, особено от Модерна, която още в края на лятото и началото на есента, както сме писали, всички световни авторитети на база изследванията твърдяха, че явно е най-добра?
Добър ли е резултатът на водещи по смъртност и последни по процент ваксинирани с първа и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 07.04.2021 12:22

    Доктор Симон Голд - Как ни баламосват с ваксините

  • 001 Anonimen 06.04.2021 23:30

    eй, алоу, не реви за американски ваксини, същия боклук и по-зле, виж какво става по света, стига само с информация тип ЕЖК, ако можеш, де, ако знаеш езици

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец