Свързани новини

06.04.2021 15:00

БСП жали за каргото на Летище София и още 1 бизнес, Нинова да си каже

Видян 7046 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За какво е жалбата на Нинова, която много добре знае, че не може да спре концесията на Летище София, както разправя? Юрист се води все пак. Каквото и да ви говорят, става дума за пари. Проблемът й е на 2 места. БСП от години държи обръч от фирми за карго на летището, ако питате всеки, който поне малко познава темата. Втората проблемна точка е снабдяването с гориво на аерогарата, което при положение, че новият държавен секретар на САЩ Блинкен е бил досега член на борда на концесионера Меридиам, а в управлението остава ген. Кларк, едва ли ще остане при същия доставчик. Къде мъжът на Нинова работи години наред след суровата и некорупционна школа на митниците?



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 08.04.2021 16:59

    Елена Йончева демагогски повдига въпроса, за това че е необходима изграждането на "европейска лява партия", може би има предвид от социалистическо-капиталистически тип, лоялна към измислените "евроатлантически ценности", НАТО, санкциите и конфронтацията с Русия ! "Модерна левица" - подкрепяна и проповядваща морално пропадналите теории на бившия и любовник Станишев, който в името на личният му проспиритет е сложил тенекиени очила и не се вълнува от наддигащата се опаснот от война между два братски народа Украйна и Русия, въпреки че корена му по майчина линия е кръвно свързан с град Херцон Украйна ? ... Тези иоще някой подобни политики споходиха БСП с тотален провал на изминалите избори и все по- малките обществени влияния на европейската партия , която няма нищо общо с наименованието социалистическа ! ...

  • 005 Anonimen 08.04.2021 11:49

    Факт, е че всички концесии ощетяват държавата и обществото. Това означава, че тези, които са ги сключили подлежат на разследване и справедливо наказание с възстановяване в хазната, защото си е чиста корупция

  • 004 Петя Пенчева 08.04.2021 00:56

    Домусчиев е микроскопичен пред фонда, който взема концесията. Няма никакво участие. Просто хората са почерпили предварително, а БСП ще се сбогува с чекмеджетата оттам.

  • 003 Anonimen 07.04.2021 14:53

    Излезе информация, че зад концесията стоят интереси на Домусчиев, а както е известно той пере милиардите на Тиквата. За това всичко се прави бързо, на тъмно и на загуба за държавата!!! Домуза до кога ще е длъжник и ще ощетява държавната хазна с 65 милиона за БМФ?

  • 002 Косьо Пелев 06.04.2021 22:56

    Ама той договорът е сключен за концесия, г-жа Лъжа пак излъга. Каргото е як бизнес, горивото да не говорим. Просто американците и французите не искат да работят със съветски фирми. Просто и ясно. А понеже каката е платена от ясно кой олигарх, никой не я ще за партньор.

  • 001 Anonimen 06.04.2021 18:29

    Ами тогава Борисов да извади от чекмеджето и да плаща 10 г концесионните такси на Кларк!!! До кога срещу стабилните комисионни българите ще бъдат ощетявани и ще стават все по-зле?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак