Свързани новини

06.04.2021 13:24

Вместо оставка, Нинова скача на летище София

Видян 3395 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С призив към Слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов - да излязат с категорична позиция срещу решението, което правителството на Борисов трябва да вземе утре за концесионера на Летище "София", излезе лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя направи специално изявление по темата, вместо да подаде оставка след катастрофалния резултат на изборите.


Предупредихме, че след изборите моделът ГЕРБ е само пропукан. Бойко Борисов не може да управлява повече, но този модел е проникнал навсякъде и ще се съпротивлява докрай. А вече предприемат действия да се окопават във властта, да осребряват последните си дни и да залагат мини пред следващото управление, каза Нинова.


И предупреди, че управляващите "ударно и по бързи процедури слагат нови ръководства с нови мандати на ключови държавни дружества, започнали са смяна на неудобни директори на болници и ускорени процедури за продажба на общински болници там, където ГЕРБ има мнозинство в местната власт".


На заседанието на МС утре се готвят - на оперативно заседание, тоест не публично, а тайно, да отложат в 12 без 5 плащанията на концесионера на Летище „София“ за 10 г., но да го допуснат да управлява летището и да се ползва от правата си - включително събиране на такси и увеличаване цените на билетите, каза Нинова.


Ние 4 години се борим срещу тази сделка, но не ни стигаха гласовете. Ето защо днес за първи път и официално се обръщам към „Има такъв народ“, "Да, България" и "Изправи се! Мутри вън!" - ако препотвърждавате предизборните си ангажименти за промяна на модела, нека го направим още днес, с категорични позиции по тези въпроси, и да спрем решението на Министерския съвет утре, призова соцлидерката.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.04.2021 14:18

    тези са едни кариеристчета, махни ги, Нинова!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Емоционален ден

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на