Свързани новини

02.04.2021 11:37

Борисов си отива, след това България ще бъде друга: Мая

Видян 2392 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Влизаме в парламента  и там ни чака  много работа. Борисов си отива и остава след себе си Авгиевите обори. Има много да ринем и да изхвърляме на боклука. Има много да подкрепяме – десетки браншове и десетки хиляди хора, напълно забравени от правителството.
 
Това заяви Мая Манолова от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ на закриването на предизборната кампания днес.
 
Ще подкрепим първо възрастните хора, като преизчислим всички пенсии. 1,6 млрд. лв. са необходими за това. Ще подкрепим малките фирми и семейните предприятия. 1,2 млрд. лв. са нужни за бизнеса. Борисов ги обеща и не ги даде. Ще дадем по една депутатска заплата на всяка малка фирма, засегната от кризата. По две депутатски заплати на стартиращите бизнеси. Ще поемем половината от осигуровките до края на 2021 г. Ще поемем 90 % от постоянните разходи на всички фирми с намалени обороти, представи Манолова част от мерките за подкрепа на бизнеса и обикновените хора.
 
Ще направим детските ясли и градини безплатни, ще направим достойно платена втората година от майчинството, ще осигурим средства за подкрепа при раждане на второ и трето дете. След като Борисов намери 5 млрд. лв. в края на 2020 г. за приятелския си кръг за бетон, стиропор и тръби, значи има за възрастните хора, за децата и за майките на България, каза още Манолова и обяви пълна мобилизация за опазване на изборните резултати.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 02.04.2021 12:59

    А, няма как просто така да си отиде. Задължително е разследване за 12 годишния невиждан грабеж от собствения си народ, съд и конфискация на десетките откраднати милиарди по чекмеджета и арабски банки

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне