Свързани новини

01.04.2021 09:00

Действаща зоополиция, а не само добри намерения: Т. Иванова

Видян 1570 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Моето куче е повече от член на семейството. Вкъщи я наричаме „Госпожата”, понеже вече е на възраст и не искам да си представям, че някога е възможно да се разделим... Темата за зоополицията за мен е изключително важна и не мога да разбера защо досегашните народни представители само маркират ангажираност с нея. Даже показват истинската си същност като демонстративно подкрепят убийствата на животни предизборно в договорки със съсловни организации, които не им правят чест, дори да им носят някакви гласове”, категорична е Таня Иванова . „Ако законодателят и държавата не покажат действени мерки, ще си останем само с добри намерения. Една от причините да се кандидатирам на тези избори от моя роден 23-ти МИР в София, който е най-засегнат от проблема, е отстояването на правата на животните, но и добиването на култура в обществото – включително като част от гражданското образование в училищата, по тази толкова важна тема – нещо, което ще направя всичко възможно да бъде законодателно уредено. Защото хората трябва да бъдат стимулирани да имат адекватно отношение, чак след това е логично да идват санкциите. Липсата на образование и култура по въпроса в страната ни е причината в 15-ата година на членството си в ЕС тя  да бъде толкова изостанала. Вярвам, че ще променим това заедно. Трябва истински рестарт. Зелената трансформация, която е в основата на моите идеи за промяна в 23-ти МИР и в България започва първо от съзнанието. Чак после идва техническата част”, категорична е Таня Иванова, водач на листа №9 в 23-ти МИР, София, ДПС.


Виж снимки ТУК! 


Купуването и продаването на гласове е престъпление


Неплатена форма


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния