Свързани новини

31.03.2021 11:56

Съдът отхвърли жалбата на кмета на Стражица срещу 61 117 лева глоби

Видян 1423 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Административният съд във Велико Търново отхвърли жалбата на кмета на община Стражица Румен Павлов за 61 117 лева глоби за конфликт на интереси, предаде БНР.


През февруари миналата година Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ) наложи на кмета на Стражица Румен Павлов 12 глоби по 5000 лв. и разпореди в полза на общината да бъдат отнети 1117,45 лв., представляващи полученото кметско възнаграждение, породило конфликта на интереси.


Румен Павлов е облагодетелствал брат си Николай Павлов, който като едноличен търговец е получил 69 разрешения от стражишкия кмет през 2018 г. и първите два месеца на 2019 година за почистване и добиване на дървесина от частни земеделски имоти, както и за сключен договор за наем на 4 декара общинска земя.  


Великотърновските магистрати отхвърлиха жалбата на кмета на Стражица срещу наложената глоба. Решението може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.