Свързани новини

25.03.2021 13:39

Всеки глас има значение и всеки глас ще бъде честно преброен: Караянчева

Видян 1449 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Уважаеми сънародници, всеки глас има значение и всеки глас ще бъде честно преброен, заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в началото на последното заседание на 44-я парламент, предаде Фокус.

"Днес сме се събрали, за да отбележим края на мандата на 44-ото Народно събрание. Всеки от нас ще отнесе различни спомени, както е различна оценката на всеки един от нас за изминалите 4 години. Скоро в тази зала ще заемат местата си депутатите от 45-ото Народно събрание. Някои от тях ще са ветерани с опит, други за първи път ще седнат на депутатските банки. На бъдещите депутати ветерани да пожелаем да носят със себе си поуката от допуснатите в миналото грешки. А на тези, които за първи път ще влязат тук, нека не забравят обещанията към избирателите си", заяви още тя.

Цвета Караянчева подчерта дълбоката си благодарност, която всички български граждани дължат на хилядите наши сънародници, които организират изборите. "За гладкото и честно протичане на изборния процес са ангажирани близо 80 хил. души изборна администрация", заяви още Караянчева. По думите й те ще бъдат гарантът за справедлив вот.

"В условията на демокрация вярвам искрено, че всички наши сънародници осъзнават до каква степен са ваши длъжници. Искам да вярвам, че ще го покажат като излязат да гласуват масово. Уважаеми сънародници, всеки глас има значение и всеки глас ще бъде честно преброен. Гласовете на всички нас имат еднаква тежест. Обществото ни само ще спечели от високата избирателна активност", допълни още Цвета Караянчева.

"Уважаеми кандидат-депутати, влизаме в последната фаза на предизборната кампания. Независимо колко разгорещени са страстите, нека не забравяме, че след 4 април ще продължим да живеем заедно", допълни още Караянчева.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 25.03.2021 14:10

    В НЕДЕЛЯ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СМЕНИТЕ ВРЕМЕТО,А СЛЕДВАЩАТА НЕДЕЛЯ-мутроправителството!!!

  • 001 Anonimen 25.03.2021 13:53

    Ето за това прости хора не трябва да припарват до властта, пример ПКП

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак