Свързани новини

25.03.2021 09:30

Строим нова сграда към детска градина №177 в Подуяне: Фандъкова

Видян 1201 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Започнахме строителството на нова сграда към детска градина №177 в район „Подуяне“.  В нея ще разкрием места за 4 нови групи и ще изградим нов физкултурен салон. В двора изграждаме 4 нови детски площадки и обновяваме изцяло площадките на съществуващите 6 групи в старата сграда.

В „Подуяне“ работим и по разширението на детска градина №20 с 2 групи. Там беше изградена и нова сграда за 4 групи.

В София към момента изграждаме и реконструираме детски градини в районите "Триадица", "Студентски", "Лозенец", "Витоша", "Кремиковци", "Изгрев", "Овча купел", "Люлин", „Подуяне“ и „Възраждане".

Вчера Столичната община спечели и проект за обновяване на 3 общински училища със средства от оперативна програма „Региони в растеж“. Това са 48. ОУ „Йосиф Ковачев” в район „Сердика“, 28. СУ „Алеко Константинов“ в  „Красна поляна“ и  I. СУ „Пенчо Славейков“ в „Оборище“.
Освен основен ремонт и мерки за енергийна ефективност, ще подменим и старото училищно оборудване – чинове, столове, дъски, шкафове, както и оборудването в кухните и физкултурните зали", съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 25.03.2021 10:35

    Защо герберската калинка не се похвали преди 4 г, когато под носа на новодомци и до самия тротоар върху зелена площ тихомълком и без диалог с живущите на бързо построи сграда за подслон на неясни типове на ул. Д.Николаев, срещу гара Подуене? Най-некадърния, най-корумпирания, най-послушния и безгласен кмет на столицата до сега, при това роден и израстнал в провинцията като няма детски спомени и сантименти към София

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,