Свързани новини

21.03.2021 08:03

Столично заведение се готви за бой с МВР

Видян 8161 пъти | Коментари 9
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Имаме над 50 души, които са готови да дойдат, да се бият с полицията, ако решат да ни глобяват, затварят, отвеждат”,  заяви пред Kmeta.bg Росица Коцева, собственик на Брик Кафе София.Тя подчерта, че не иска да се асоциира с Ресторантьорската асоциация и Сдружението на заведенията. Всичко това е нейна лична позиция.


Помощите трябваше да бъдат изплатени до края на януари. Това не се е случило. Говорим за пари за неща от първа необходимост. На едната колежка вече ѝ изключиха тока“, добави още Коцева.


По думите й единствените пари, които са получени от "мерките" са 12 лева за ноември и между 300 и 600 лева за декември и януари. Това са за цялата година. "Останалото е платено със заеми от мен", заяви тя.


„Ако в понеделник държавата не дойде с дължимите пари – ще работя. Не искаме чуждите пари, искаме полагаемото. Поне няма да умрем от глад”, каза тя.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 009 съд за Сачева 23.03.2021 10:41

    След като унищожи и обезмисли пенсионния фонд с кражбата от парите на работилите за да дава социални пенсии на търтеите, опасно амбициозната меркантилна Сачева унищожава и средния и малък бизнес като обявяваните милиарди вместо до тях отиват незаконно другаде. Сачева да бъде разследвана и съдена за ощетяване и кражба от вноските на пенсионерите и затриване на бизнеси с добре обмислените си действия

  • 008 Anonimen 22.03.2021 15:20

    Браво на тази жена! Така трябва. Да се мачкат и газят путьовците в джипки, НОЩ и т.н. Пачаврата Сачева - на кол и после за храна на бездомните кучета! Отдавна трябваше да се опълчим срещу башибозука!

  • 007 Anonimen 21.03.2021 15:57

    Браво !!! Иска ми се всички да реагират точно така! Който го е страх от нещо да се крие ,ако иска и в миша дупка ,но да не пречи на останалите. Писна ми от псевдо загриженост. Тъпотиите си да ги разправят на децата. За стореното до тук тези псевдо докторчета и гербаджийчета заслужават отсичане на тиквите.

  • 006 Петров 21.03.2021 12:55

    БРАВО,БРАВООО!!!!!! РОСИЦА ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКОТО ЗДРАВЕ НА ЗЕМЯТА НА ТЕБ И КОЛЕГИТЕ ТИ!!! УСПЕХ!!!УСПЕХ!!!! СЪД!!!!ЗАТВОР!!!ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ НА МАРОДЕРИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!

  • 005 Anonimen 21.03.2021 11:10

    Браво! Ако мога да се освободя, ще отида утре още на обяд. Ако не мога на обяд, на вечеря - задължително!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес идеите ще идват от далечни места

Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от