Свързани новини

20.03.2021 08:43

САЩ за шпионския скандал: Заставаме на страната на българите срещу тези зловредни действия

Видян 3042 пъти | Коментари 7
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Реакция по разследването за шпионаж в полза на Русия дойде от Вашингтон.

"България е приятелска страна, съюзник в НАТО и партньор. Внимателно следим разследването по обвиненията в шпионаж в полза на Русия. Съединените щати подкрепят силно суверенитета на България и застават на страната на българите срещу тези зловредни действия на нейна територия". Това се казва в публикувано в Туитър изявление на говорителя на американския Държавен департамент Нед Прайс, предаде БНР.

Вчера от прокуратурата обявиха, че са задържани настоящи и бивши военни, както и жена с българско и руско гражданство.

Групата е предоставяла на служител в руското посолство секретна информация от военен и високо-технологичен характер.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов уточни, че те са събирали информация за модернизацията на армията, като сред тях са и двама служители на министерството .

От посолството на Русия реагираха вчера с изявление на своята Фейсбуск страница, в което посочват, че са очевидни „непрестанни“ опити да се забие клин в руско-българския диалог и за пореден път да се демонизира руската страна.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Отговор на №3 21.03.2021 07:57

    Смисълът на така наречения "life" e , че има целогодишно БАНАНИ в търговската мрежа. Радвай се , смешнико!!!

  • 006 Anonimen 20.03.2021 20:16

    След 75г власт на циганската сган, населението е на половина - едните ги прогониха, другите измряха от болести и бедност. На всичко отгоре, рразпродадоха дори територията на рашки, турци, сашки.Утре последните българи няма да има дори къде да стъпят.

  • 005 Anonimen 20.03.2021 16:24

    По-добре life, отколкото жизнь Life и жизнь за вас мангалите, щот сте национални предатели. За нас българите - среден пръст.

  • 004 ШПИОНСКИ ТРИЛЪР! 20.03.2021 13:39

    ШПИОНСКИ ТРИЛЪР! Управляващите крият скандал с турски агенти и кетчер Картите издават агентите на МИТ https://frognews.bg/images/11111KATIA/tur_3.jpg Скандал с турски шпиони прикриват управляващите, научи Фрог нюз от службите за сигурност. Става дума за откраднат луксозен джип AUDI Q7 с регистрационен номер TR 16 ACH 92 от СПА хотел в Драгалевци. Професионални автокрадци влизат в подземния гараж на хотела и успяват да измъкнат колата преди "компетентните органи да пристигнат на местопроизшествието". Джипа е ползван от турски граждани, заявили, че са бизнесмени, дошли да купуват земя за земеделски бизнес. Инцидентът се случва преди няколко месеца, но е пазен в тайна, за да не избухне скандал между София и Анкара. В полицията четиримата описват също, че са носели със себе си специализирана техника за проби на почвата. Това съобщиха за Фрог нюз източници от МВР, правителството и службите. Крадците обаче се натъкват на съвсем други находки. Няколко служебни документа са открити в колата от сръчните БГ-апаши. Без да искат, последните се оказват по-полезни за националната сигурност от ДАНС. https://frognews.bg/images/11111KATIA/tur_1.jpg В жабката те откриват четири карти на служители от турското разузнаване MIT. Не е ясно дали са оригинали или фалшиви и защо са там. Откриват също специална разузнавателна техника последно поколение. Така става ясно, че всъщност похитеното возило е кетчър от супер класа, с който могат да се подслушват и проследяват лица, да се записват разговори, засичат телефони и пр. Случаят е предаден на СДВР и с него се заема лично шефът Младен Маринов. Според източници на Фрог нюз, ченгетата веднага влезли във връзка с контингента, специализиран в автокражби. В същото време политици почват да звънят в МВР, за да се интересуват от развитието на случая и да настояват за мащабно издирване на джипа. Според някои от източниците ни, същите политици потърсили за съдействие известния представител на ъндърграунда Митьо Очите. ... https://frognews.bg/obshtestvo/underground/shpionski-trilar-upravliavashtite-kriiat-skandal-turski-agenti-ketcher.html

  • 003 Anonimen 20.03.2021 11:09

    Ти ако искаш, ходи в отвъдното. По-добре life, отколкото жизнь.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и