Свързани новини

19.03.2021 14:55

Ердоган: Думите на Байдън за Путин не подхождат на държавник

Видян 1988 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган нарече изявленията на американския президент Джо Байдън за руския президент Владимир Путин недопустими и приветства реакцията на руския лидер по този въпрос, пише Анадолската агенция.

"Думите на Байдън за Путин не подхождат на държавник", каза турският лидер пред репортери след молитвата в петък в Истанбул.

„Такива думи не трябва да се използват за обръщение към лидери на държави като Путин. Според мен Путин даде много умен отговор ”, каза държавният глава на Турция.

Говорейки за отказа на лидерите на ЕС от санкции срещу Турция, Ердоган заяви, че в близко бъдеще ще обсъди с представители на Европейския съюз широк спектър от двустранни отношения, включително актуализиране на споразумението за Митническия съюз и опростяване на визовия режим.

Държавният глава коментира и ракетната атака срещу турския регион Килис, граничещ със Сирия. „Разбира се, това е неприемливо. На този обстрел е даден достоен отговор. Контрамерките продължават “, каза Ердоган, предаде Фокус.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Реджеп Тайип Ердоган 19.03.2021 16:32

    Упадъкът на американското общество е безграничен. Рано или късно Кремъл ще разбере, че срещу него стоят банда безумни престъпници и, че повече няма никаква нужда от каквито и да са контакти с умиргащия бронтозавър, и ще посегне към „ядреното копче“ и Америка ще се превърне в пустиня !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби