Свързани новини

14.05.2009 17:02

„Веселите хапчета“ сринаха пазара на хероин

Видян 1664 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Държавата е готова да прехвърли безвъзмездно на община Несебър своя дял от 75 % в акционерното дружество “Слънчев бряг”. Това съобщиха на кръгла маса представители на финансовото министерство. Останалите 25% акции са разпределени в частни собственици.


Самата процедура по прехвърлянето изисква време. Първо трябва да се вземе решение на борда на директорите на Общо събрание на АД- то, а такова е насрочено за 27 юни. 


Спорът за инфраструктурата и осветлението на „Слънчев бряг“остави курортния комплекс в навечерието на летния сезон без осветление. ''По алеите привечер като светулки в мрак се разхождат първите туристи, въоръжени със запалки и фенерчета'', каза за 19` хотелиер. Последните осветителни тела са китайски патент, осигурен от Съюза на собствениците в курорта. Някои от специалните фенери са със слънчеви батерии и ще бъдат раздадени на гостите още днес, обяви Веселин Налбантов- член на Управителния съвет на хотелиерите.


В началото на годината собствениците отказаха да подпишат договори с акционерното дружество и да плащат пари за поддръжка, понеже плащали курортна такса на общината. Уличното електричество, видео наблюдението, поддръжката на зелените площи и т. н., струват 1 милион и 600 хил. лв. От дружеството са изпратили фактура на кмета на Несебър, но той отказал да я подпише. “Общината в този спор не участва, не ни вкарвайте в конфликти'', заяви гневно кметът на Несебър Николай Димитров пред Burgas24.


Частните хотелиери възнамеряват да излязат на протест на жълтите павета, ако проблемът с инфраструктурата не бъде решен до дни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

MotoGP

Собственикът на Формула 1 иска да придобие MotoGP

Собственикът на Формула 1 Либърти медия ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на