Свързани новини

12.03.2021 17:22

Оставка на министъра, Радев да свика КСНС за ваксините: Мая

Видян 2092 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет по национална сигурност, а парламентът да свика извънредно заседание заради починалата след ваксина в Пловдив жена.



За това призова Мая Манолова от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ във видео на живо във Фейсбук по повод спирането на ваксинирането с AstraZeneca.


От „Изправи се! Мутри вън!“ искаме оставката на здравния министър. ГЕРБ сътвори поредния „гейт“ – „ваксинагейт“. Борисов беше ли информиран за смъртния случай на жена от Пловдив, която преди това е с поставена ваксина Astra Zeneca? Скри ли премиерът информация от българите? Изми ли си ръцете с Националния оперативен щаб и със здравния министър?, попита Манолова.


Чухме здравният министър, че НОЩ няма отношение към ваксинирането. Ние ли трябва да кажем на властта, че ваксините са най-доброто средство срещу разпространението на вируса? Защо българското правителство е поръчало 4,5 млн. дози ваксини на AstraZeneca, която забавя доставките на ваксините? Защо се отказа от достатъчно ваксини от другите две фирми, чиито ваксини са одобрени?, каза още Манолова.


Пътуваме и виждаме плакати и билбордове на ГЕРБ, на които пише „Работа, работа, работа“. Добра работа свършихте – хората умират. Това правителство не само трябва да си отиде, а да носи отговорност за безхаберието и за живота на хиляди български граждани, подчерта тя.


Управлението на COVID-кризата е провал, ваксини се спират, отварят се и се затварят бизнеси, но компенсация за фирмите няма, заяви Димитър Делчев, който е водач на листата в Благоевград.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 12.03.2021 23:22

    ма кой ти е казал, че ваксините спират вируса -цяла поликлиника се ваксинира - 99% и всички се разболяха- това са ранните странични ефекти, а късните? - защо приказваш глупости, гледай си правото, то ти е предостатъчно и не коментирай неща , от които нищо не разбираш, миличка!

  • 002 Anonimen 12.03.2021 21:30

    Какъвто е некадърен и нефелен като премиер Борисов, такива му и министрите и специалистите от НОЩ. Тотален провал във всичко с непредвидими последствия

  • 001 Anonimen 12.03.2021 19:54

    той е нефелен, но и ти също, какво ти разбира главата от ваксини или и твоят джоб плаче за пари

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху