Свързани новини

11.03.2021 17:23

Съдят Израел заради експеримента с Пфайзер

Видян 20263 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Заведено е дело пред Международния наказателен съд срещу израелското правителство за нарушаване на Нюрнбергския кодекс - насърчаване към масово участие на хора в медицински експеримент - ваксинация с нов тип лекарство. Жалбата е подадена от еврейското сдружение Анаша Емет, което заяви, че спрямо гражданите се упражнява много силен натиск. В същото време ваксината на Пфайзер е получила разрешение само за спешна употреба, а нейният дългосрочен ефект и безопасност са неизвестни (дори американските власти признават това). Отбелязва се, че досега никога преди не е била използвана масовата имунизация с въвеждането на синтетична матрична РНК в тялото”, пише pogled-info. „Това нарушава един от принципите на Нюрнбергския кодекс - съгласие за участие в медицински експеримент. Друго грубо нарушение е споразумението между Пфайзер и израелското правителство, че информацията за действителните резултати от ваксинациите ще бъде класифицирана (б.р. т.е. държавна тайна), а в замяна корпорацията ще доставя приоритетно ваксини на Израел. Третото нарушение е, че не са предложени алтернативни лечения, така че човек да може да избере дали да инжектира ваксината или да използва друго средство”, съобщава още сайтът. Напомняме, че и българската Конституция не разрешава участие в медицински експерименти по чужда воля, а премиерът Борисов специално поиска освобождаване от отговорност на ръководителите, които ще въвеждат ваксините още м.г. преди старта на процеса за масово инжектиране.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Доктор Менгеле 12.04.2021 05:46

    Тези ме задминаха.

  • 001 убийци 11.03.2021 22:01

    Означава ли, че всички са в далаверата, след като Израел въведе отличителни знаци с цел привилегии за ваксинираните, а Меркел, фон дер Лайен, нашия Борисов и др. все по-упорито искат налагането на ваксинационни паспорти?????

RSS

Най-нови

830 евро става минималната заплата в Гърция

830 евро става минималната заплата в Гърция

Минималната заплата в Гърция от 1 април ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и